První signály o oživení klubu se podle Lehotského objevily už vloni na podzim s tím, že od zimy se hráči pravidelně scházeli a společně se připravovali na vstup do soutěže. To, že to bude soutěž úplně nejnižší, Křinickým vůbec nevadí. „Kádr tvoří kluci, kteří to dříve hráli a třeba i ve vyšších soutěžích a pak jsou tady kluci, kteří to nikdy nehráli, baví je to a chtěli začít," popisuje skladbu týmu Lehotský, který by měl patřit k tahounům týmu.
Znovuvzkříšení oddílu však neznamenalo dát do kupy pouze mančaft, ale také zázemí. „Hřiště se tak nějak průběžně udržovalo, brigádnicky se pak  máklo na okolí hřiště i kabinách," dodává Lehotský a pochvaluje si i partu, která se dala v Křinicích dohromady.
Křiničtí fotbalisté vstoupí do Okresní soutěže dnešním domácím utkáním s Otovicemi a domácí premiéru si chtějí náležitě užít. „Od tří hodin by se tady proti sobě měla postavit stará garda Křinic a hráči z okolí, od pěti hodin nás pak čeká mistrovský zápas s Otovicemi," nastiňuje Lehotský předpokládaný scénář. V něm pochopitelně figurují také zástupci Okresního fotbalového svazu, kteří u takto významné události nemohou chybět. Scházet podle Lehotského nebude ani křinická místostarostka. „Po zápase se počítá s posezením, takže všichni jsou k nám srdečně zváni," dodává Jiří Lehotský.