Výsledky OFS Náchod U10: OFS Náchod OFS Hradec Králové 0:1. OFS Jičín OFS Náchod 3:0. OFS Náchod OFS Trutnov 2:3 (Lukáš, Kalaš). OFS Rychnov nad Kněžnou OFS Náchod 3:2 (Spišák, Kalaš).

Jaroslav Panenka a Stanislav Hanel, trenéři OFS Náchod U10: „Na celém turnaji jsme nebyli schopni lépe kombinovat.Vše bylo založeno na bojovnosti. Ta nám však ve většině zápasů chyběla, a tak to výsledkově i herně nemohlo dopadnou lépe. Myslíme si, že většina hráčů z toho byla překvapena, jak se hraje a jak se musí pracovat na hřišti pro tým. Udělali jsme množství individuálních chyb, což lze pominout, nelze však pominout, že každý zápas se musí poctivě odpracovat s nasazením. Po přípravném kempu několik hráčů, kteří tam vypadali velmi dobře, na turnaji propadli hlavně v bojovnosti. Přesto není vše špatně. Přes problémy s tím, že není brankář, tak Dan Hofman byl naším nejlepším hráčem. Dále hráli velmi dobře Ondra Spišák a Jiří Beran. Postupně se rozehrál Lukáš Ondra. Více jsem očekával od Filipa Kalaše a dalších. Zklamání je pro mne výkon Jana Meira a Saši Sidorova.“

Sestava OFS Náchod U10: Jiří Beran (Jiskra Jaroměř); Daniel Hofman (Spartak Police nad Metují); Ondřej Spišák, Filip Kalaš, Jakub Hošek, Daniel Hypšman (Slovan Broumov); Jan Meier (MFK Nové Město nad Metují); Denisa Šolínová, Matěj Hampl (AFK Hronov); Ondřej Lukáš, Alexandr Sidorov (Červený Kostelec).

Tabulka OFS U10 po 1. kole:

1.OFS Jičín 4 4 0 0 13:4 12
2.OFS Hradec Král. 4 3 0 1 8:3 9
3.OFS Trutnov 4 1 1 2 4:6 4
4. OFS Rychnov n. K. 4 1 1 2 7:13 4
5. OFS Náchod 4 0 0 4 4:10 0


Výsledky OFS Náchod U11:
OFS Náchod OFS Hradec Králové 1:1 (Pohl). OFS Jičín OFS Náchod 2:3 (Pohl, Sklenařík, Khýrová). OFS Náchod OFS Trutnov 5:0 (Ťokan, Čekal, Khýrová 2x, Sklenařík). OFS Rychnov nad Kněžnou OFS Náchod 0:4 (Orct 2x, Khýrová 2x)

Marcel Vavera a Václav Pohl, trenéři výběru OFS Náchod U11: „V prvním utkání jsme nastoupili proti okresnímu výběru Hradce Králové. V úvodu utkání se naše mužstvo dopustilo několika chyb v obraně, ale soupeř dokázal využít pouze jednu. Poté jsme dostali soupeře pod tlak, výsledkem ale byly dvě tyče a jedno břevno. Když už jsme se smiřovali s porážkou, soupeřův brankář nám daroval špatnou rozehrávkou poslední šanci, kterou jsme využili. Utkání s okresním výběrem Jičína bylo velmi vyrovnané a plné osobních soubojů. Na začátku to byla velká přestřelka. V úvodu jsme vedli, poté prohrávali a nakonec opět vedli. Celkově jsme zvítězili 3:2, což se ukázalo k celkovému vývoji v tabulce jako klíčové. Třetí zápas jsme sehráli s okresním výběrem Trutnova, který jsme vcelku v pohodě přehráli herně i fyzicky a po zásluze zvítězili 5:0. V posledním utkání turnaje jsme nastoupili proti výběru Rychnova nad Kněžnou. Soupeř hned v úvodu nevyužil jasnou brankovou příležitost a tak udeřilo naše mužstvo a vstřelilo dvě rychlé branky. Ty nás uklidnily a nakonec jsme zvítězili 4:0. Za celý turnaj musíme všechny hráče pochválit, poděkovat jim za vzornou reprezentaci našeho výběru a za vzorné plnění pokynů trenérů. Velkým tahounem celého mužstva byla opět Míša Khýrová, autorka několika důležitých branek, útočníci také nezklamali a všichni se zapsali do statistik. Obrana se postupně sehrávala a až na několik výpadků odehrála turnaj spolehlivě. Z obrany musíme vyzdvihnout výkony Vojty Ťokana, který odehrál jeden ze svých nejlepších turnajů.“

Sestava OFS Náchod U11: Lukáš Červenka, Vojtěch Orct, Matyáš Čekal, Michaela Khýrová (Jiskra Jaroměř); René Poul (Spartak Police nad Metují); Vojtěch Ťokan, Jakub Zamastil (MFK Nové Město nad Metují); Václav Pohl (AFK Hronov); Jaroslav Sklenařík (Slovan Broumov). (pv)

Tabulka OFS U11 po 1. kole:

1.OFS Náchod 4 3 1 0 13:3 10
2. OFS Trutnov 4 2 0 2 6:8 6
3.OFS Jičín 4 1 2 1 7:6 5
4.OFS Hradec Krá. 4 1 2 1 5:4 5
5.OFS Rychnov n. K. 4 0 1 3 4:14 1