KRAJSKÝ PŘEBOR

Broumov – Červený Kostelec 1:3
Milan Vítek, trenér Broumova: „Po dlouhé době jsme zaspali začátek utkání, kdy jsme z prvního útoku hostí inkasovali branku. Ve 20. minutě se soupeř dostal do dvoubrankového vedení. Dá se říci, že od 35. minuty, kdy jsme přidali na agresivitě a pohybu, jsme začali mít mírně navrch. Ve druhém poločase si troufám tvrdit, jsme byli lepším mužstvem. Avšak stále se potýkáme s koncovkou. Proč tomu tak je, víme, ale je to interní věc kabiny. Tréninková cvičení nejsou brána zcela vážně. Soupeři samozřejmě gratuluji k vítězství."
Robert Hanuš, trenér Červeného Kostelce: „Opět vynikající vstup do utkání, kdy bráchu Martina zastoupil Ondra Vít a vedeme 1:0. Ve 20. minutě nás posílá David Hlava do dvoubrankového vedení a do konce poločasu se dohrávalo bez branek. Ve druhém poločase domácí snižují na rozdíl jednoho gólu, ale poslední slovo měl kapitán Vlček, který tím korunoval svůj výborný výkon. Po špatném začátku soutěže a třetí výhře v řadě musíme s pokorou pokračovat dále. Vítězství je zcela zasloužené."

Nové Měst nad Metují – Jaroměř 3:3, 3:4 na penalty
Miloš Killar, trenér Nového Města nad Metují: „Dnes to pro nás byl zatím nejkvalitnější soupeř s velmi nebezpečnou útočnou fází hry. Za dnešní bod jsem rád, jelikož jsme po větší část utkání tahali za kratší konec."
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „Vstup do zápasu nám vůbec nevyšel a z naší letargie nás probudila až průtrž mračen. Po změně stran jsme si vypracovali dostatek šancí, bohužel nikdy jsme soupeři neodskočili na dva góly. Z pohledu druhé půle jsme bod v Novém Městě ztratili. Objektivně je však nutno přiznat, že domácí mohli litovat neproměnných příležitostí z úvodu utkání, kdy byli lepším týmem. Bod by byl málo, dva ale díky vítěznému penaltovému rozstřelu beru."

I. A TŘÍDA

Trutnov B – Provodov 1:2
Richard Berger, asistent provodovského trenéra: „Dnes musíme před celým mančaftem smeknout, protože kluci podali v Trutnově heroický výkon a ty tři body vybojovali pro zraněného brankáře Adama Swaczynu. Chtěli bychom poděkovat i provodovským fanouškům, kteří tady vytvořili perfektní atmosféru."

I. B TŘÍDA

Dolní Kalná – Hronov 3:2
Zdeněk Samko, trenér Hronova: „Je to strašná škoda, protože tentokrát už měl náš výkon určité měřítko. Klukům prakticky nemám co vytknout a pakliže se vyvarujeme zbytečných individuálních chyb, tak bychom konečně mohli pomýšlet na bodový zisk. Příští týden bychom už konečně měli být v plné sestavě, tak doufám, že oba domácí zápasy, které nás nyní čekají, odehrajeme kompletní."

Police nad Metují – Rudník 10:1
Jan Ticháček, sekretář polického oddílu: „Celý průběh zápasu byl ve znamení převahy domácího týmu, kterému se dařila kombinace a tentokrát i zakončení."

Předměřice nad Labem – Jaroměř B 4:2
Tomáš Paleček, trenér Jaroměře B: „Ve vyrovnaném utkání jsme opět doplatili na chyby, které domácí po zásluze trestali a ukázali nám efektivitu ze zakončení." (mr, jl, dop)