Zápasy ve dvou skupinách poutaly pozornost až do posledních utkání, protože stále nebylo rozhodnuto o postupujících. Jediná branka nakonec rozhodovala ve skupině. Do boje o třetí místo poslala domácí fotbalisty HAFA Havlovice. Těm se do cesty postavil AFK Nymburk. Středočeši v utkání působili již poměrně unaveným dojmem, a tak si domácí vcelku snadno po výhře 3:0 a dvou trefách Mirka Soukupa a jedné Zaňka zajistili bronzovou příčku.


Vyvrcholením celého turnaje bylo finále mezi mužstvy SONIA Žacléř a PRAŽSKÁ Trutnov. V normální hrací době skončilo utkání nerozhodně 1:1 , když za Soniu skóroval M. Vejprava a za Pražskou Teichman.


Vítěze tak musel určit penaltový rozstřel, který následoval hned po zápasu. V soubojích muže proti muži se vyznamenal brankář Žacléře, jenž chytil dvě penalty hráčů Pražské. Putovní pohár tak zvedala nad hlavu Sonia Žacléř, na druhém místě skončila Pražská Trutnov. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Petr Masopust z vítězného týmu Sonia Žacléř. Z mužstva Kopáčů Červený Kostelec byl vybrán nejlepší brankář, Viktor Fiala a nejlepšího střelce, Martina Starého měli ve svém mužstvu hráči AFK Nymburk. Nejstarším hráčem turnaje, se svými šedesáti lety, byl Franta Beránek z RH Hradec Králové.