KRAJSKÝ PŘEBOR

Broumov – Lázně Bělohrad 5:2 (1:1). V první půl hodině se nic převratného v Broumově nedělo, obě mužstva začala hodně vlažně, a tak se hrálo převážně mezi oběma vápny. První důležitý moment přišel až ve 34. min., kdy byl faulován ve velkém vápně domácí Kuru a nařízenou penaltu sám proměnil – 1:0. O pět minut později se Wilke dostal po levé straně až před hostujícího gólmana, ale neprostřelil ho. Těsně před odchodem do kabin předvedli hosté rychlý přechod do útoku, který dokázali brankově zakončit – 1:1. Při další šanci Lázní Bělohrad zachránilo domácí fotbalisty břevno.
Druhou půli začali lépe domácí. Po třech minutách utekl Kuru a jeho nádherný centr hlavou zužitkoval ve druhý broumovský úspěch Jaroš – 2:1. Na uklidňujících 3:1 zvyšoval v 53. min. po pěkné kombinační akci domácích Němeček. Časomíra ukrojila dalších pět minut, když Lázně Bělohrad snižují na 3:2. Po hodině hry pálí z dálky Svoboda, ale jeho střela šla těsně nad branku. V 71. min. stálo při domácích štěstí, neboť odvraceli míč z brankové čáry. O minutu později hostující brankář míjí domácí výkop a Jaroš do prázdné branky zvyšuje na 4:2. V 81. min. hlavičkuje těsně nad Kuru. O tři minuty později to byl opět výborně hrající Kuru, který ranou z levé strany zvyšuje na 5:2. Závěr zápasu se nesl ve znamení hostujících šancí a dobře chytajícího Drahoráda. V 89. min. hosté třikrát pálí zblízka, ale Drahorád dvakrát zázračně vyráží a potřetí ho na brankové čáře zachraňují spoluhráči. Hosté to nezabalili a v poslední minutě ještě nastřelili tyč.

Jaroměř – Kratonohy 2:2 (0:0). Utkání začalo z obou stran velmi opatrně a připomínalo po většinu jeho průběhu opatrnou šachovou partii. Mírně aktivnějším týmem byli na začátku zápasu hosté, do žádné veliké šance se však nedostali. V 11. min. měli naopak obrovskou šanci domácí. Michálek prostrčil na Čenovského, a ten postupoval ze strany sám na branku hostů. Jeho střelu však vytěsnil s velikou námahou Vaníček vedle své pravé tyče. Minutu nato zahrozili hosté, když Dostál zakončil pěknou kombinaci těsně vedle. Ve 37. min. málem udeřilo na druhé straně. Rohový kop Exnara z pravé strany jen těsně minul levou tyč hostující branky, kde na míč nedosáhl Ponikelský. Ve 41. min. zbytečně fauloval ve vápně Ruprich a kopala se penalta. K ní se postavil Dostál, ale Ondráček ji vystihl a dokonce chytil i dorážku.
Jaroměř do druhého poločasu přeskupila řady a na hře to bylo znát. Obrovskou šanci měl v 53. min. Diviš. Jeho střelu z hranice vápna vyrazil zázračně na tyč své branky Vaníček. V 57. min. udeřilo z ničeho nic na druhé straně. Domácí obraně pláchl Hamák, kterého fauloval Svoboda a proti domácím se kopala druhá penalta. Tu už bezpečně Fidra proměnil – 0:1. V 59. min. zahrával Diviš roh a v nepřehledné situaci před brankou hostů se ve skrumáži prosadil hlavou Ruprich – 1:1. V 63. min. poslal Exnar zleva balón za obranu hostů, tam si naběhl Škoda a bezpečně proměnil – 2:1. Od této doby se hrála opět spíše šachová partie. Hosté se tlačili do útoku, ale pozorná domácí obrana je do větší šance nepustila. Když už se zdálo, že si domácí připíší tři body, udeřili hosté z nenápadné akce. Vaníček rozehrál dlouhý výkop, na prodloužený balón si za obranu domácích naběhl Veverka a Ondráček byl proti jeho střele bezmocný – 2:2. Do konce utkání si už žádné mužstvo vyloženou šanci nevypracovalo, a tak si týmy body rozdělily.

I. A TŘÍDA

Police nad Metují – Bílá Třemešná 1:3 (0:1). Ve vyrovnaném prvním poločase si obě mužstva nevypracovala moc gólových příležitostí. Tu domácí po dobré kombinační akci zakončoval Klapkovský, bohužel ale jen do tyče. Z následného protiútoku při zaváhání v obraně šli hosté do vedení – 0:1.
Ve druhém poločase Poličtí poměrně brzy srovnali Klapkovského proměněným pokutovým kopem. Za tohoto stavu měli domácí další dvě dobré příležitosti, obě však hostující brankář vychytal. Závěr zápasu Polici hrubě nevyšel. Bílá Třemešná neustále hrozila z rychlých brejků, a dva z nich dokázala využít. Nejdříve v 79. min. dávala na 2:1 a skóre uzavřela v 90. minutě po rohovém kopu – 1:3.
Sestava Police n. Met.: Kučera – Pášma, Šnábl, Kollert, Pavlů – Panny, Seidlman (77. Sivak), Pataki, Hauschke (56. Schubert, 88. Hejnyš) – Klapkovský, Jandík.

I. B TŘÍDA

Hronov – Provodov 4:0 (3:0). Úvod utkání se mohl odehrávat podle papírových předpokladů, ale neodehrával.
Už v 10. min. totiž domácí brankář Nyklíček chytá Provodovu penaltu, a to zásadně ovlivňuje zbytek zápasu. Domácí tento moment viditelně povzbudil a kromě toho byli hodně produktivní v zakončení. Sedm minut po neproměněné provodovské penaltě poslal domácí fotbalisty do vedení Danihel a za další tři minuty dodal hronovským hráčům potřebný klid druhou brankou Šťavík. Tentýž hráč navíc po půl hodině zvyšoval už na poločasových 3:0.
Ve druhé pětačtyřicetiminutovce domácí trochu vyklidili hřiště, soustředili se na pozornou defenzivu, ze které však vyráželi do nebezpečných brejků. Po jednom z nich byla v 76. min. nařízena proti Provodovu penalta, kterou Rojšl proměnil a uzavřel na překvapivých, ale zasloužených 4:0 pro Hronov.
Sestavy – Hronov: Nyklíček – Zita (70. Marx), Štelzig, Puraš, Polomský (75. Ma. Ansorge) – Danihel, Franců (80. Tichý), Šrajbr, Rojšl – Kubeček, Šťavík (80. Lanta). Provodov: Voborník – Tolda, Zelený, Pfeifer, Müller – Pařízek, Kuneš, Biederman, Metzner – Eimer (32. Macek), Bensch. (mr, jl)