Babí – Hronov 2:6 (0:3).

První půlhodina příliš pohledného fotbalu na Babí nepřinesla, trochu vzruchu do hry vnesla až 28. min., kdy zákrok na domácího Pincáka v pokutovém území hostů zaváněl penaltou, ta se však nepískala. Poté však převzali otěže utkání pevně do svých rukou Hronovští. Ve 31. a ve 37. min. se dvakrát prosadil kanonýr Kubín a Hronovu se začalo o poznání lépe dýchat. Navíc Bašta přidal ve 39. min. třetí banku hostí, kteří tak šli do kabin se slibným náskokem. Po bouřce v kabině domácích se Babí zvedlo a výsledkem bylo snížení Davida v 52. min. – 1:3. Drama však vzápětí odmítl Bašta, jenž v 57. min. upravoval na 1:4 a tři minuty poté Kubín dovršil svůj hattrick – 1:5. V 65. min. sice snížil domácí Flaška na 2:5, ale poslední slovo měli hosté, kteří Valáškem upravovali v poslední minutě na konečných 2:6.


Sestavy – Babí: Malík – Umlauf, Stříbrný, Ducháč (40. Hejzlar), Hanzl – Pincák (80. Malý), Goca, David, Kratěna – Flaška, Fidler. Hronov: Lokvenc – T. Valášek, Puraš, Ansorge, Slezák – D. Valášek, Klabník, Lukášek, Divíšek – Bašta, Kubín.


Nové Město nad Metují – Ohnišov 1:1

(0:1). Novému Městu se rozlučka s B–třídou příliš nepovedla a už v 5. min. hosté trestali jejich zaváhání v obraně. Přestože byli domácí v první půli fotbalovější, srovnat skóre se jim do poločasu nepovedlo. To se podařilo až Jonešovi ve druhé části, jenž ranou z pětadvaceti metrů srovnal na 1:1. Domácí se pak snažili o vítěznou tečku za nepovedenou sezonou, rozdílový gól ale již nevstřelili.


Sestava Nového Města nad Metují: Votruba – R. Novák, Valenčin, Kárník, Lanta – Chmelík, Zapletal, Joneš, Švarc – K. Martínek, M. Novák (60. P. Martínek).


Dohalice – Stárkov 2:1 (2:0).

V prvním poločase byli domácí lepší a také šli po gólech ve 25. a ve 35. min. do dvoubrankového vedení. Po změně stran už pouze zmírnil porážku Stárkova Šrejbr, který v 52. min. uzavřel na konečných 2:1.


Sestava Stárkova: Kučera – Bárta, Kult, Lokvenc, Šrejbr – Frinta, A. Lád, Šmatlán, Kaněra – Pročko (47. Houštěk), Vencl.