Broumov cestoval v sobotu ke svému utkání krajského přeboru do Vysoké nad Labem, kde si však za celé utkání nevytvořil vážnější šanci a zaslouženě se z Vysoké vrací bez zisku jediného bodu.

V zápasech I. B třídy předvedl obrat v utkání Hronov, který už od 30. minuty dohrával bez vyloučeného Kuru, jednobrankové poločasové manko však ve druhé půli smazal a v nastavení navíc Šťavík rozhodl o třech bodech pro domácí.
Další bodovou ztrátu naopak zaznamenalo jaroměřské béčko, které doma těsně podlehlo soupeři z Deštného.

Krajský přebor

Vysoká nad Labem – Broumov 4:0 (2:0). Na hřišti favorita z Vysoké nad Labem doplatil Broumov na brzký gól. Pod ním se už ve 4. min. podepsal brankář Bohuška, který si srazil do vlastní sítě střelu z dálky – 1:0. Něco podobného se opakovalo v 15. minutě, když Bohuškovi vypadl míč z rukou a domácí hráč z dorážky upravuje na poločasových 2:0. Bohuška se pak vyznamenal ve 26. min., kdy po rohovém kopu zpacifikoval nebezpečnou hlavičku domácích.
Vysoká nad Labem diktovala tempo hry i po změně stran, když v 64. min. upravovala už na 3:0. Konečnou podobu dali výsledku domácí v 90. min., kdy uzavřeli na konečných 4:0.

I. B třída

Jaroměř B – Deštné v Orlických horách 1:2 (0:1). Zápas začal v poklidu a oba týmy čekaly, s čím přijde ten druhý. V 15. min. se ve vápně dostal do slibné šance domácí Plhal, ale než si srovnal míč na noze, stačila deštenská obrana zakročit a uklidit míč do bezpečí.
Jaroměř poté zatlačila hosty před vlastní vápno, ale branku z toho nevytěžila. Udeřilo tak na druhé straně. Ve 29. min. se dostal po rozehraném trestném kopu k míči nikým nekrytý Macháček a volejem překonal domácího brankáře – 0:1. Dvě minuty před poločasovou přestávkou mohli domácí vyrovnat. Ulrych předložil do vápna míč Seifertovi, ale jeho pokus obrana zblokovala.
Čeho se domácí nedočkali v závěru první půle, toho se dočkali v úvodu té druhé. Ve 48 min. se po centru z pravé strany prosadil ve vápně Vít a vyrovnal na 1:1. Z nerozhodného stavu se však domácí radovali jen deset minut. Po nedorozumění domácího brankáře s obranou přišel v jaroměřském vápně faul a sudí nařídil penaltu. S ní si zkušený Kaplan poradil a poslal hosty opět do vedení – 1:2.
Vyrovnání měl na kopačce v 78. min. Ulrych, když šel sám na deštenského brankáře, ale jeho střela po zemi neměla takovou razanci, která byla potřeba. V 80. a v 88. min. mohli hosté Krupkou a Fidlerem skóre navýšit, pojistku se jim sice vstřelit nepodařilo, mrzet je to ale nemuselo.
Sestava Jaroměře B: Kořen – Rieger, Kučera, Rejchrt, Plhal – Hekele, Vít, Častvaj (62. Bano), Špaček (83. Sodomka) – Ulrych, Seifert (64. Németh).

Hronov – Trutnov C 2:1 (0:1). Zápasu od začátku dominovali domácí, jenže je přibrzdila 30. minuta, v níž Kuru viděl druhou žlutou kartu a šel do sprch. Tuto početní výhodu hosté hned využili a do kabin se šlo za hubeného vedení Trutnova C – 0:1.
„Místo bouřky v kabině přišly na řadu v poločasové přestávce vtipy, které měly evidentně na tým dobrý účinek," říká s trochou nadsázky domácí trenér Zdeněk Samko. Deset minut po změně stran se totiž síly na hřišti srovnaly, když hostující Kárník předvedl ve vápně zákrok z akčních filmů, zblízka si prohlédl druhou žlutou kartu a šel rovněž do sprch.
K nařízenému pokutovému kopu se postavil domácí Valášek, jenže jej neproměnil. Vyrovnání se však Hronov přece jen dočkal. V 63. min. Šťavík předložil míč před prázdnou branku Valterovi, který se snad ani mýlit nemohl – 1:1.
Když už se oba týmy chystaly na pokutové kopy, tak se hostům nepodařil ofsajd-systém a po velké chybě gólmana dává Šťavík do prázdné branky na 2:1.
Sestava Hronova: Nyklíček – Ansorge, Schreiber, Puraš, Zíta (82. Novák) – Kuru, Štelzig, Rojšl (55. Danihel), Valášek, Valtera – Šťavík. (mr, dop)