NOVÉ MĚSTO – Č. KOSTELEC 0:2

V první půl hodině byli aktivnější domácí, hostujícího gólmana ale poprvé pořádně prověřil až ve 33. minutě Nožka, který se probil za hostující obranu, jenže Kaufman reflexivně jeho střelu vyrazil na roh. Ve 37. minutě se dostal do tutovky hostující Koval, jenže míč špatně trefil. V pokračující akci dělovku Hlavy domácí gólman Maur vyrazil. Na první změnu skóre se tak čekalo až do závěru prvního poločasu. Ve 41. minutě zahrával Červený Kostelec rohový kop, po němž otevřel skóre utkání Petrů – 0:1. Těsně před odchodem do kabin se po standardní situaci dostal k odraženému míči Lelek a trefil břevno kostelecké branky.

Po změně stran nechyběla domácím snaha, jenže hosté hru kontrolovali a domácím toho moc nedovolili. A navíc hned v 50. minutě neuhlídalo Nové Město další standardní situaci. Po ní se hostující fotbalisté dostali ke třem dorážkám, přičemž ta Vejmanova už byla gólová – 0:2. Domácí přesto neskládali zbraně, vypracovali si několik slušně vyhlížejících šancí, jenže buď chybělo přesnější zakončení, nebo lepší finální přihrávka. Hosté naopak nevynechali jediný rychlý brejk a po jednom z nich se po hodině hry Hlava prosmýkl mezi dvěma obránci, jenže placírkou mířil mimo. Další pojistku mohl přidat v 82. minutě Srkal, který si před vápnem položil soupeře, ale svou dělovku nasměroval jen do rukavic domácího brankáře a o pár vteřin později selhal v zakončení tváří v tvář domácímu brankáři také Hlava.

JIČÍN – JAROMĚŘ 0:1

Utkání v Jičíně začalo z obou stran velmi opatrně. První šanci měli domácí a hned se de facto jednalo o jedinou a zároveň i jejich největší šanci. V 10. minutě došlo k nedorozumění v jaroměřské obraně, domácí Kocourek obešel Ondráčka, ale na brankové čáře trefil do boku pouze Michálka.

Od té doby převzala otěže zápasu Jaroměř. V 18. minutě střílel Kilevník a Puš vyrazil jeho střelu jen s námahou na roh. Z něj se dostal míč opět ke Kilevníkovi, který však z malého vápna nastřelil pouze domácího obránce. Deset minut před přestávkou vyrazil Puš přímý kop Kilevníka. Jaroměř byla i nadále lepším týmem a domácí přehrávala.

Druhý poločas přinesl stejný obrázek, jako ten první. Jaroměř dobře kombinovala a domácí nepouštěla do žádných šancí. V 60. minutě předvedl Puš opět proti Kilevníkovi zázračný zákrok. O deset minut později střílel nebezpečně z pravé strany znovu Kilevník, ale domácí branku minul. Když už se zdálo, že Jaroměř i přes převahu a šance opět nevstřelí gól, tak konečně udeřilo. V 89. minutě posunul míč z levé strany Exnar doprostřed na Müllera, ten vystřelil a trefil ukázkově pravou šibenici Pušovy branky – 0:1. V nastavení zahrávali ještě domácí standardku z nebezpečné vzdálenosti, jenže ta skončila na dobře postavené jaroměřské zdi.

VRCHLABÍ – NÁCHOD 2:2, NA PENALTY: 4:5

Ve Vrchlabí se v první půli hrálo za mírné převahy hostujícího týmu, ale převážně mezi oběma vápny. Úvodní střelecké pokusy na jedné i druhé straně mířily mimo branky, a tak až první vážnější situace hned skončila vedoucím gólem Náchoda. V 17. minutě po standardní situaci Simona se ve skrumáži nejlépe zorientoval Hable a otevřel gólový účet zápasu – 0:1. Po půl hodině hry se dostali domácí po dlouhém autové vhazování do dobré situace, sražená střela ale skončila jen rohovým kopem. Největší šanci první půle mělo Vrchlabí ve 38. minutě, kdy se střílený centr od postranní čáry dostal až na náchodské malé vápno, odkud domácí hráč po závaru přestřelil branku. Minutu před přestávkou se nechal zbytečně vyloučit hostující Malý a Náchod čekala druhá půle v desíti.
A Malého vyloučení mohli domácí potrestat hned zkraje druhé půle, kdy usměrňovali míč těsně vedle branky Hladíka. V 64. minutě zahrával hostující Simon rohový kop, ten domácí odvrátili opět k Simonovi, jehož centr trkl do sítě Rojšl – 0:2. Definitivní pečeť na náchodské vítězství mohl dát v 85. minutě střídající Volf, který po úniku zakončoval vedle branky. A Náchod to mrzelo. Hned vzápětí vytáhl fantastický zákrok Hladík, jenže v následující minutě už po skrumáži před svou brankou kapituloval – 1:2. A v 90. minutě Náchod ztratil míč ve středu pole a po rychlém brejku poslali domácí zápas do penaltového rozstřelu. V něm nikdo z náchodských hráčů nezaváhal, a tak druhý bod putoval do Náchoda.