Kromě toho, že je Jaroměř po podzimu třetí, tak také předvádí fotbal, který fanoušky baví. Vládne tedy v Jaroměři po povedeném podzimu stoprocentní spokojenost?
Spokojenost vládne v Jaroměři téměř na sto procent. K úplné spokojenosti bychom museli mít ale ještě o šest bodů více, které jsme poztrácely v zápase s Libčany a Broumovem. Na druhou stranu samozřejmě chápu, že v týmu došlo přes léto během hodně krátké doby k několika zásadním změnám (nový trenér, čtyři noví hráči a nový herní systém – pozn. autora), a to vše samozřejmě potřebovalo nějaký ten čas, než si sedne.

V čem je podle vás aktuálně největší síla Jaroměře a na čem je třeba v zimní pauze ještě zapracovat?
Myslím si, že největší aktuální síla Jaroměře je směrem dopředu. Máme zde velmi kvalitní ofenzivní hráče, kteří dokáží zápas sami rozhodnout. Určitě bychom chtěli v zimní pauze zapracovat na vypilování herního systému, který si musí tým ještě více zažít.

Ještě v průběhu podzimu jste už tak silné mužstvo vyztužili gólmanem Ondráčkem, plánujete během zimní pauzy nějaké další změny v kádru?
Příchod Michala Ondráčka byl vzhledem k okolnostem na brankářském postu nutností a určitě velmi dobrým krokem. Závratné hráčské změny v zimní pauze neplánujeme, i když je pravda, že by se nám hodilo posílit nějakým kvalitním hráčem do obrany. Dále pak chceme především udržet ten stávající kádr, i když víme, že to nebude nic jednoduchého. V přípravě dostanou šanci někteří hráči B týmu, kterému se velmi daří a je na průběžném prvním místě Okresního přeboru. (mr)