KRAJSKÝ PŘEBOR

Červený Kostelec – Trutnov 0:4 (0:0). Domácí fotbalisté sehráli s favoritem v první půli naprosto vyrovnanou partii, ve které naopak byli chvílemi aktivnější. Zatímco domácí si v první půli vypracovali dvě slibné příležitosti, tak hosté žádnou. Protože ale Kostelec ani jednu z nich využít nedokázal, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu.
Po změně stran se naplno projevila větší zápasová zátěž domácích, kterým s přibývajícími minutami viditelně docházely síly a hosté poměrně brzy rozhodli o svém vítězství. To pečetil v 90. minutě svou třetí brankou v utkání Kamitz.

Česká Skalice – Týniště nad Orlicí 2:2 (2:1). Utkání začalo zostra a hned v prvních minutách měla obě mužstva slušné šance. První měli domácí, když ve 4. min. po centru Železova střílel Belák nad branku. Hosté zahrozili v 8. minutě. Vyloženou šanci však měli domácí v téže minutě, jenže Diviš sólový únik zakončil jen střelou do brankáře. V 16. min. se domácí konečně dočkali. Pejchalovu střelu hostující brankář jen vyrazil a tentokrát se už Diviš nemýlil – 1:0. Vedení domácím ale vydrželo jen dvě minuty, jelikož v 18. min. hosté srovnali na 1:1. Stále se hrálo útočné utkání a šance měla obě mužstva. Ve 26. min. se uvolnil Železov a hosty zachránila tyč. O tři minuty později Pejchal vysunul Diviše, a ten krásnou křížnou střelou poslal domácí Jiskru opět do vedení – 2:1. Tentýž hráč mohl dokonat hattrick, avšak ve 42. min. svůj druhý sólový únik nedokázal proměnit.
V první šanci druhého poločasu se ocitl domácí Vít, ale střela z voleje šla nad branku. Ve 49. minutě pokus hostujícího hráče Frinta jen vyrazil a dorážka už skončila v síti – 2:2. Poté se role otočily a hostující mužstvo bylo lepším týmem. Po zbytek zápasu domácí tlačili, v posledních pěti minutách měli i dvě velké šance, ale skóre se už neměnilo.

Jaroměř – Libčany 0:2 (0:1). Hned v úvodu utkání mohla jít Jaroměř do vedení. V 9. min. přihrál Svoboda Škodovi, ten prokličkoval mezi obránci a překonal brankáře Tošovského. Toho ale zachránila tyč. V 17. min po Svobodově přihrávce utekl po pravém křídle Škoda, ideálně přihrál před branku Ruprichovi, ale ten z pěti metrů trefil břevno. Ve 21. min. váhala jaroměřská obrana s rozehrávkou, k míči se dostal Klouda, ale Klofanda jeho střelu stačil vyrazit. Ve 31. min. si na vápně dobře zpracoval Hořínkovu přihrávku Škoda, ale jeho rána šla vysoko nad. Ve 42. min. zahrávali hosté přímý kop a Friedl poslal míč podél zdi k tyči jaroměřské branky – 0:1.
Po změně stran se Jaroměř snažila více útočit, ale hosté ji do šancí nepouštěli. Po hodině hry po Škodově rohu hlavičkoval Ponikelský, ale brankář Tošovský stačil jeho hlavičku vytlačit na roh. V 66 min. šel sám na jaroměřskou branku Jukl, Klofanda ale jeho střelu stačil vyrazit. V 81. min. poslal míč po rychlém útoku Řehounek před branku a Novotný ve skluzu mířil těsně vedle. V závěru se Jaroměř pokusila o nápor, ale hosté pozorně bránili. V 90. min. se Hořínkův odkop odrazil od Novotného do jaroměřské branky – 0:2.

I. B TŘÍDA

Nové Město nad Metují – Mostek 8:1 (4:1). Utkání  s posledním týmem soutěže začali domácí náporem, ale nedokázali se střelecky prosadit. Ve 12. min. se do vyložené šance po akci Čopíka dostal T. Zákravský, ale brankář Jiran jeho střelu vyrazil. Z rychlého protiútoku a hrubce domácí obrany se hosté ujali brankou J. Brádleho vedení – 0:1. Radost hostů však netrvala dlouho. Ve 13. min. se po rohovém kopu prosadil důrazný Růžička a vyrovnal na 1:1. Tlak  Nového Města sílil a ve 20. min. se po střele Čopíka dostal k odraženému míči Růžička a poslal domácí do vedení – 2:1. Po půl hodině hry střílel z hranice vápna Koza, brankář jeho střelu jen vyrazil a Čopík přidal třetí gól. Ve 37. min. po kombinaci Růžičky a P. Zákravského zvýšil Růžička na 4:1.
Začátek druhého poločasu byl ze strany domácích trochu vlažnější. V 57. min. však obraně Mostku unikl Růžička a své sólo proměnil v pátý novoměstský gól. V 70. min. se po pravé straně protáhl T. Zákravský a jeho střílenou přihrávku proměnil Čopík v šestý gól domácích. O tři minuty později rychlou kombinační akci zakončil křížnou střelou T. Zákravský a zvýšil už na 7:1. V závěru utkání se hrálo prakticky na jednu branku a bylo jen otázkou, kdy padne další gól. Ten přišel v 85. min. po rohovém kopu, kdy si obrana Mostku ve snaze odvrátit vysoký míč letící do vápna dala „krásný" vlastní gól a uzavřela tak skóre utkání na 8:1.
Sestava N. Města: Šrámek – Darebník, Zelený (46. David, 53. Lelek), P. Růžička, Vávra – Koza (66. Vítek), Klikar (61. Mervart), T. Zákravský, Srubjan – Růžička, Čopík. (mr, zm, vv)