Panuje v Kostelci s letošní sezónou spokojenost?
Já si myslím, že můžeme být spokojeni. Se ziskem bodů rozhodně… Navíc se nám konečně po dvou neúspěšných finále podařilo vyhrát Pohár hejtmana Královéhradeckého kraje, což byl hezký bonus k povedené sezóně. Další pozitivem je, že se nám daří pomalu zapracovávat dorostence, kteří mohou být v budoucnu příslibem kosteleckého fotbalu.

Po podzimní části odešla z kosteleckého kádru bratrská dvojice Hlavových, museli jste kvůli tomu nějak pozměnit herní styl?
Herní styl jsme trochu pozměnit museli, a je pravda, že v některých zápasech jsme měli trochu problém se s vstřelením gólu, ale jinak si myslím, že jsme se s tím vypořádali velmi dobře.

Na jaře dostávali poměrně hodně příležitostí mladí hráči, jak zapadli mezi zkušené a ostřílené matadory?
Už jsem to zmínil v úvodu. Myslím si, že mladí mají v Červeném Kostelci budoucnost. Všeobecně se s mládeží v Kostelci pracuje dobře a mladí jsou příslibem do budoucna. Postupně je zapracováváme jak do tréninkové, tak zápasové zátěže mužů. Možná by snad jen měli mít v sobě více pokory.

Bude se před novou sezónou nějak razantně měnit kádr?
Jsou naplánované jak nějaké odchody, tak i příchody. A vzhledem ke svým závazkům v Hradci Králové se nebude už naplno angažovat Karel Havlíček.