I. A TŘÍDA

Ohnišov – Nové Město nad Metují 1:3 (1:0). Prestižní derby mezi domácím Ohnišovem a Novým Městem nad Metují začali lépe domácí. Mužstvo Ohnišova bylo aktivnější, bojovnější a vynutilo si velké množství rohových kopů, které však obrana hostů dokázala ubránit. Hosté působili ospalým dojmem, chyběl jim pohyb, důraz a o zdařilé kombinaci se nedalo vůbec mluvit. První střela hostí na branku tak přišla až ve 20. min., ale brankáře Moronga neohrozila. Ve 28. min. se po zmatcích v novoměstské obraně dostal do gólové šance L. Macháček, Bohuška však zázračně jeho střelu vyrazil. Vzápětí ve snaze odhlavičkovat centrovaný míč si L. Zákravský dal nešťastně „krásný" vlastní gól a poslal domácí do vedení 1:0. Po obdrženém gólu hosté přece jen trochu přidali a postupně se tlačili před branku Ohnišova. Chybělo však zakončení a tak poločas skončil vedením domácích 1:0.
Do druhého poločasu nastoupilo hostující mužstvo s několika změnami v sestavě a hra se přesunula na polovinu domácích. Ve 47. min. se Novoměstští prokombinovali až do vápna, ale střelu Srubjana stačila domácí obrana srazit na roh. Stejně dopadla i střela Sedláčka ve 48. minutě. V 50. min. pronikl do vápna Koza a jeho střelu dorazil do branky Ohnišova Lelek – 1:1. Domácí se postupem času z novoměstského tlaku vymanili a pokoušeli se o rychlé protiútoky. V 56. min. se po rychlém útoku domácích dostal k zakončení Kupka, ale jeho střela skončila daleko vedle. Po hodině hry po akci Lelka zakončoval Sedláček, ale neprostřelil hradbu těl před sebou. Z protiútoku měli možnost skórovat domácí, ale hosté odvrátili na roh. V 65. min. se do úniku dostal domácí Nožka, svoji šanci však neproměnil. Na druhé straně střelu Růžičky z vápna Morong jen s námahou vytěsnil na roh. Ohnišovu postupně docházely síly a soustředil se hlavně na bránění. V 84. min. podnikli hosté rychlý útok, Srubjan od brankové čáry předložil míč Darebníkovi, a ten s velkou dávkou štěstí poslal hosty do vedení – 1:2. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby unikl domácí obraně Sedláček, postupoval sám na brankáře, ale přestřelil. V 89. min. další rychlý útok Nového Města potáhl Lelek a po chybě brankáře dal třetí gól –  1:3. Ještě v nastaveném čase měl gólovku Srubjan, ale brankáře Moronga nepřekonal.
Sestava Nového Města nad Metují: Bohuška – Mervart (46. Vávra), T. Zákravský, Vít, L. Zákravský – Nejman (81. Darebník), Srubjan, Voráček (39. Růžička), Lelek – Sedláček, Čopík (46. Koza).

I. B TŘÍDA

Deštné v Orlických horách – Machov 2:2 (0:1). K prvnímu venkovnímu utkání zajížděli Machovští do Orlických hor, na horkou deštenskou půdu.
Úvod utkání tomu také odpovídal. Domácí přišpendlili Machov před jeho pokutové území a čekalo se, kdy padne první gól. Ten ale padl na druhé straně. V 15. min. V. Čech založil rychlý protiútok, našel nabíhajícího Švába a ten únik zakončil vedoucí trefou – 0:1. Tento gól hostům pomohl a byli stále nebezpečnější. Podnikali nebezpečné výpady do deštenské obrany a jen vinou nepřesné mušky nenavýšili své vedení.
Vstup do druhého poločasu opět vyšel lépe Machovu. V 56. min. vystihl nepřesnou přihrávku domácích R. Čech, našel Švába, a ten poslal hosty do překvapivého dvougólového vedení. Hráči Deštného si nevěděli s houževnatým týmem Machova rady. Jejich akce vždy končily na pozorné machovské obraně a s dalekonosnými projektily si poradil brankář Král. Zlom nastal až v 65. min., kdy slabou malou domů řešil hostující obránce stažením útočníka a následovala penalta. Tu domácí proměnili a snížili na 1:2. Tento gól Deštenské nakopl a opět začali Machovským nebezpečně zatápět. V 70. min. při trestném kopu hosté neuhlídali důrazného útočníka domácích, a ten hlavou z úhlu vyrovnal – 2:2. V samém závěru měli na kopačkách vítězný gól hostující Svatoš a Hurdálek, ale protože neuspěli, odvážejí si Machovští z Deštné jen bod.
Sestava Machova: Král – J. Purtig (80. Středa), Tichý, Svatoš, O. Purtig – Zima, R. Čech, V. Čech (50. Hurdálek), Kubeček (75. Pich) – Martinec, Šváb. (zm, sv)