Sedm týmů se utkalo každý s každým. Hrálo se 1 x 13 minut, takže si kluci a holky zahráli dosytosti. Turnaj měl navíc rychlý spád, k čemuž přispěl i rozhodčí Pavel Jelen.

Vítězný pohár si odvezli hráči FK Pardubice, kteří nasázeli svým soupeřům 26 branek a inkasovali pouze čtyřikrát. O dvanáct gólů se postaral nejlepší střelec turnaje Martin Starý, který byl skutečně k neudržení. Hattrickem popravil v nejlepším zápase turnaje domácí RSCM Rozkoš A. Za Skalické střílel dvakrát Radek Chalupa, který konta soupeřů zatěžkal deseti brankami. V tabulce střelců skončil druhý stejně jako jeho mužstvo. Rozkoš podala v turnaji velmi dobrý výkon, prohrála pouze s celkovým vítězem a bod ztratila i v zápase s oslabeným Náchodem. Proti Pardubicím sahala po bodu, remíza by mohla konečným pořadím pěkně zamíchat. Nestalo se tak a mužstvo z města perníku slavilo oprávněně zisk trofeje. Domácí byli s druhým místem spokojení. Zisk 13 bodů byl pěkný a skóre 20:4 rovněž.

Třetí příčku vybojovali fotbalisté Tatranu Hostinné B, kteří ještě dokázali uhrát kladné skóre (11:10) při zisku 10 bodů. Ostatní mužstva už se takto chlubit nemohla. Čtvrtý Náchod dosáhl pouze vyrovnaného skóre 6:6 za tři remízy a jedno vítězství. Ve Skalici nastoupil v okleštěné sestavě. Měl k dispozici jen jednoho hráče na střídání, přesto podal velice bojovný a pohybově dobrý výkon.

Pátou příčku bral Tatran Hostinné A, který předvedl největší výkyvy ve výkonnosti. Vysokým rozdílem dokázal prohrát a vzápětí nečekaně porazit Náchod. Šestí byli Kohouti z Velké Jesenice, ti doplatili na slabou střeleckou potenci, když vstřelili pouze dvě branky, které jim však stačily k zisku pěti bodů!

Sedmé místo obsadilo rezervní mužstvo RSCM Rozkoš, za nějž nastoupili i někteří hráči mladší přípravky a nejmladší hráč turnaje Lukáš Rada (ročník 2004). Domácí béčko doplatilo na neúčast brankáře. Na brankové čáře se proto vystřídalo více hráčů. Někomu to šlo lépe, jinému hůře. Přesto Rozkoš dokázala, že bojovnost jí není cizí. (jah)