KRAJSKÝ PŘEBOR

Libčany – Červený Kostelec 1:1
Robert Hanuš, trenér Červeného Kostelce: „Ztratili jsme dva body. Hra nebyla z naší strany vůbec špatná, ale bohužel nedáme ani ty nejvyloženější šance."

Broumov – Kratonohy 2:5
Milan Vítek, trenér Broumova: „Po stránce bojovnosti a nasazení zaslouží absolutorium Němeček a Michálek, jinak u mě převládá zklamání z výsledku i z předvedené hry. Zápas rozhodly individuální chyby a nedisciplinovanost některých hráčů. Bylo by také potřeba, aby si někteří z nich uvědomili, že proto, aby dostali šanci na hřišti, je třeba také poctivě trénovat."

Dobruška – Jaroměř 3:2
Miloš Exnar, trenér Jaroměře: „Příčina naší porážky tkví v prvním poločase, kde jsme měli vstřelit góly a zápas by měl zcela jiný ráz. Na těžkém terénu jsme se snažili kombinovat a držet míč na zemi. To je způsob fotbalu, který chceme praktikovat. Dnes přišly individuální chyby, které nás sice stály tři body, ale v žádném případě nás nesmí odradit od fotbalu a nesmíme se uchýlit k překopávané. Naše vítězná podzimní série skončila na hřišti, kde jsem to nečekal. Krajský přebor ale není olympiáda. Reparát je možný už za týden na domácím hřišti v Růžovce."

I. A TŘÍDA

Nové Město nad Metují – Ohnišov 2:0
Miloš Killar, trenér Nového Města nad Metují: „Jsem rád za tři body, s předvedenou hrou však už tolik spokojen nejsem. Důležité však je, že jsme utkání zvládli a vstoupili do jarní části soutěže vítězstvím."

Nový HK – Police nad Metují 2:1
Karel Klimeš, předseda polického oddílu: „Po velmi nepovedeném prvním poločase byla v tom druhém vidět po kritice trenéra větší snaha. Další průběh utkání ale bohužel ovlivnil fakt, že jsme obdrželi tři červené karty." (mr, jl, zm)