Fotbal Golf Bohemka Náchod vyslal na turnaj všech pět svých členů. V konkurenci 119 borců z osmi zemí, včetně světové špičky, se Náchodští rozhodně neztratili.

Ve smíšených dvojicích obsadil Petr Okenko Kylar solidní jedenácté místo, ve dvojicích mužů, kde startoval i legendární Antonín Panenka se synem, skončili Luděk Buvol Tuček a David Divoch Divíšek na slušném 21. místě, když startovalo 50 dvojic.

V hlavním programu mistrovství , v jednotlivcích, se z FGB Náchod nejlépe umístil Tuček, když skončil na pěkném 40. místě a připsal si prvních osm bodů do světového žebříčku. Na děleném 56. místě skončili Šolc a Kácovský, na 65. příčce se pak umístil Kylar a Divíšek byl osmašedesátý.

Tuček, Šolc, Kácovský a Kylar skončili ve třicítce nejlepších Čechů, a tím splnili kriteria pro účast na srpnovém mistrovství světa, které se koná také v Rumburku, zatím jediném certifikovaném hřišti v České republice.

Průběžné umístění náchodských hráčů ve světovém žebříčku: dělené 236. místo Tuček, Šolc, Kácovský, dělené 404. místo Kylar a Divíšek.