DIVIZE

Turnov – Náchod 1:3
V první půli byli nebezpečnější domácí, kteří od 25. min. nevyužili totálního výpadku Náchoda a žádnou ze svých šancí nedokázali přetavit v gól. Po změně stran se obraz hry otočil a v 56. min. po spolupráci Hableho, Simona a zakončujícího Zinkeho šel Náchod do vedení 1:0. Domácí ale vzápětí šťastně vyrovnali 1:1, když Moravec odkopem trefil soupeře, od něhož se míč dokutálel do sítě. V 73. min. ale Malý padesátimetrovým pasem našel Zinkeho, ten zatáhl míč, přihrál pod sebe Jimmymu, jenž vrátil vedení na kopačky Náchoda – 1:2. Definitiva přišla v nastaveném čase, kdy Punar poslal míč proti noze Bricha – 1:3.

KRAJSKÝ PŘEBOR

Broumov – Lázně Bělohrad 0:0
V první půli měli domácí tři brankové příležitosti, žádnou však nevyužili. V závěru poločasu naopak domácí podržel Drahorád proti tutovce hostů. Druhá půle už se odehrávala uprostřed hřiště bez šancí na obou stranách. V 81. min. zahrávali domácí trestný kop z 25 metrů a Rolníkovu střelu gólman stěží vytáhl.

Červený Kostelec - Kostelec nad Orlicí 1:0
Oboustranně velmi zajímavý zápas, v němž hosté nepouštěli domácí k jejich hře. Zápas rozhodl až v 83. min. domácí Petrů, který se prosadil po závaru ve velkém vápně hostů. O deset minut dříve však při domácích stáli všichni svatí, když je zachránila branková konstrukce.

RMSK Cidlina – Jaroměř 3:1
Jaroměř odehrála špatný první poločas. Všude byla později a zaslouženě prohrávala o jednu branku. Ta přišla v 19. min. po chybě Horáka na pravé straně hřiště. Blažej přihrál křížem na Mokošína a ten prostřelil Jašku – 1:0. Vstup do druhého poločasu vyšel Jaroměři ještě hůře a brzy inkasovala druhý gól. Hned ve 47. min. domácí kopali standardní situaci a po sérii odražených míčů se prosadil Matějka – 2:0. Snižující branka Bana v 65. min. vykřesala naději, ale domácí zkušeně hlídali průběh hry. V 79. min. navíc z brejku své vítězství potvrdili, když se k odraženému míči na vápně dostal Blažej a krásnou bombou na zadní tyč rozhodl definitivně o osudu zápasu – 3:1.

I. B TŘÍDA

Police nad Metují – Solnice 2:1
První soupeř, který dokázal držet s Policí v domácím prostředí krok. Hosté odehráli výborné utkání, v němž jim k bodům moc nechybělo. Domácí sice dali už v 10. min. úvodní branku, jenže pojistku přidali až krátce před poločasem. Hosté však hned po změně stran snížili a Police se poté až do konce zápasu strachovala o výsledek.
Sestava Police nad Metují: Bouška – Rieger (46. Šnábl), Kudláček, Kollert, Vik – Šprinc (55. Bergmann), J. Mucha (46. Valtera), Jandík, Klapkovský – T. Mucha, Semerák (81. Sivak). (mr, jl)