Náchod – Gwardia  Koszalin 4:2

Lepší vstup do obou poločasů měli hosté z Polska. Do první dobré šance se Poláci dostali v 8. min., kdy po centru zprava míří z vápna jen do připravené náruče domácího brankáře Baláže. S přibývajícím časem se ale začali osmělovat i domácí. V 16. min. se ještě Bohuslavova střela neujala, o minutu později ale už Plšek po rohovém kopu rozvlnil polskou síť – 1:0. Hosté byli blízko vyrovnání ve 22. min., jenže domácí brankáře dvě po sobě jdoucí šance spolehlivě likviduje. V následující minutě přesný Vrabcův centr nachází na malém vápně osamoceného Plška, který posílá domácí do dvoubrankového náskoku. Na poločasových 3:0 upravuje parádní křížnou ranou Simon.
Po změně stran už hra domácích postrádala přesnost, což byla voda na mlýn soupeři. Ten trestal hlavně chyby uprostřed hřiště, po nichž vyrážel do smrtících protiútoků. Na 3:1 snižují hosté po náchodské chybě ve středu pole v 56. minutě a po další zbytečné ztrátě míče korigují hosté dokonce na 3:2. Pak se domácí přece jen vyvarovali zbytečných chyb, vymanili se z polského tlaku a v závěru definitivně rozhodli. V poslední minutě utkání si na centr z trestného kopu naběhl Rompotl a uzavřel na konečných 4:2.
Radovan Hromádko, trenér Náchoda: „Přípravný zápas to byl kvalitní, z obou stran to mělo slušnou úroveň, nechyběla tomu rychlost, agresivita i tvrdost v patřičných mezích. Naši mladí kluci si aspoň ověřili, že dospělý fotbal je trochu o něčem jiném."
Sestava Náchoda, I. poločas: Baláž – Moravec, Novotný, Kábrt, Vrabec – Simon, Bohuslav, Hubka, Srkal – Vlček – Plšek. II. poločas: Vik – Fenz, Kábrt, Hubka, Moravec – Martínek, Bohuslav, Biederman – Brich, Vejprava – Rompotl.