Roudnice – Náchod 1:1 (0:0), na penalty 3:4. Úvod a vlastně i celé utkání se hrálo pod náchodskou taktovkou, u hostů se však opět projevila stará známá bolest, neproměňování šancí. Už ve 2. min. zahrozil hostující Jeníček střelou z pětadvaceti metrů, ta ale domácího brankáře nijak nevyděsila, neboť šla vedle. To situace z 8. min. už domácího gólmana z klidu vyvedla, po kombinaci na levé straně Vrabce s Malým zvonilo břevno roudnické branky. Náchod se dál tlačil do ofenzivy a chtěl se brzkou brankou dostat do pohody. Po čtvrt hodině hry předvedli hostující hráči pohlednou kombinaci středem hřiště, střela Rompotla šla ale vysoko nad branku. O deset minut později vybojoval míč na středu hřiště Jimmy, předal ho Malému, jehož střela na zadní tyč pořádně protáhla roudnického brankáře Tomka. O chvíli později se dostal do dobré příležitosti Jimmy, tomu ještě nabíhal volný Vrabec, Jimmy však vzal zodpovědnost na sebe, jenže vůbec netrefuje branku. Po půl hodině hry se dostávají do jediné šance první půle také domácí. Ti využili chybnou náchodskou rozehrávku, se střelou z dvaceti metrů si ale Baláž v náchodské brance poradil. O pět minut později letěl na druhé straně centr do vápna, ten Malý pustil na Jimmyho, od něj se míč dostal k Rompotlovi, který však hradbu těl před roudnickou brankou neprostřelil.

Také ve druhé půli Náchod tlačil, jenže jeho trápení v koncovce pokračovalo. Pět minut po změně stran dostali hosté výhodu standardní situace, k ní se postavil Malý, jenže trefuje jen dobře postavenou roudnickou zeď. Vzápětí domácí podnikají rychlý kontr, a jejich střela končí těsně nad branou Náchoda. V 53. min. přichází ledová sprcha pro Náchod. Ayikien chybuje na pravé straně, odkud vzápětí přilétá centrovaný míč do vápna a Krejcar střelou z první otevírá gólový účet zápasu – 1:0. Náchod mohl odpovědět za další čtyři minuty, jenže centr Vrabce hlavičkuje Jimmy mimo domácí branku. Po hodině hry podniká Náchod další rychlý útok, spolupráce Bricha s Moravcem však končí rohovým kopem, který domácí vzápětí odvracejí. Tlak Náchoda graduje, v 67. min. putuje míč po ose Brich, Malý, Jimmy, ten ale z malého vápna trefuje dobře postaveného brankáře Roudnice. Zaslouženého vyrovnání se Náchodští dočkali v 71. minutě. Další rychlý útok rozjíždí Brich, míč se dostává k Simonovi, který jej předává Jimmymu, ten si na vápně dovoluje kličku a levačkou uklízí míč do sítě – 1:1. Náchod chtěl rozhodnout ještě v normální hrací době a tlačil se do útoku. V 75. min. zkouší střelecké štěstí Simon, jeho střelu vyráží domácí brankář s námahou na roh, po něm pak Jeníček hlavičkuje vedle roudnické branky. V 84. min. vytáhl skvěle chytající domácí brankář Tomek zákrok utkání, když fantasticky vytáhl Simonovu střelu na roh.

O postupujícím do druhého kola tak musely rozhodnout penalty. V nich začínali domácí a zkušený Brendl je posílá do vedení. Vzápětí však Simon vyrovnává. Ve druhých sériích nezaváhali domácí Kmoníček, ani hostující Malý. Pak však domácí Krejcar nedává, to Jimmy naopak proměňuje. Ve čtvrté sérii proměňují jak domácí Koudelka, tak hostující kapitán Kábrt. V páté sérii musel domácí gólman Tomek proměnit, to se mu však nepodařilo, a tak do druhého kola postupuje zaslouženě Náchod.

Sestava Náchoda: Baláž – Bohuslav, Kábrt, Ayikien (62. Punar) – Vrabec, Jeníček, Moravec (62. Simon), Brich, Rompotl – Malý, Jimmy. (mr)