Náchod – Úpice 3:4
Divizní Náchod sice začal tak, jak se na favorita sluší a patří, jenže poté zcela vyklidil pole a přenechal iniciativu hostům. V 8. min. domácí Malý posílá míč na Rompotla, který mění bezbrankový stav na 1:0. O deset minut později však domácí nepohlídali standardní situaci a hosté srovnávají na 1:1. Tato branka vlila Úpici do žil sebevědomí a Náchod naopak najednou nevěděl, co hrát. Od vyrovnávací branky uplynuly jen čtyři minuty, když domácí nepohlídali ofsajd systém a hostující Winter svou druhou trefou  otáčí na 1:2. Tragická náchodská pětiminutovka vyústila v další branku hned vzápětí. Po náchodské minele zvyšuje Úpice na překvapivých, leč zasloužených 1:3.
V poločasové přestávce dostali domácí od svého trenéra řádné kapky a do druhé půle se jejich herní projev výrazně zvedl. Po hodině hry po Vrabcově centru z levé strany pálí Rompotl jen do úpického obránce, od něj se však míč odráží k Simonovi, který Náchod vrací zpátky do zápasu – 2:3. Vstřelená branka domácí viditelně povzbudila a najednou to byli oni, kdo diktoval tempo hry. Čtyři minuty po kontaktní trefě centruje Plšek na zadní tyč a Malý srovnává na 3:3. Náchod měl i nadále výraznou herní převahu a Úpice hrozila jen občas z rušových protiútoků. Po jednom z nich však domácí v 81. min. faulují ve svém pokutovém území a z nařízené penalty dává Úpice Chmelíkem vítěznou branku zápasu – 3:4.
Sestava Náchoda: Baláž – Moravec (46. Martínek), Plachetka, Kábrt, Vrabec – Simon, Vejprava, Bohuslav (46. Biederman), Malý – Rompotl, Plšek.