Červený Kostelec - Hořice 2:0

Domácí se proti předposlednímu celku trápili ve finální fázi i koncovce. V první půli měl Kostelec tři velmi slušné šance a několik dalších závarů, nic se však neujalo. Také po změně stran se hrálo podle domácích not a tentokrát už došlo i na góly. V 65. minutě se štěstím otevřel skóre Čáp a druhý gól domácích padl čtvrt hodiny před koncem z rohového kopu. Kostelec ale musí rychle zregenerovat, neboť ho už ve středu čeká semifinále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje, v němž hostí od 17.30 hodin už jistého postupujícího do divize – Náchod.

Vysoká nad Labem - Náchod 0:3

Hosté byli od úvodu aktivnější, Pípkův pokus ze 4. minuty ještě svůj cíl nenašel, to střela Simona o pět minut později už měla parametry podstatně lepší, jenže se míči postavilo do cesty břevno. Hned v následující minutě se ale už favorit dočkal. Po rohovém kopu se ve vápně Vysoké nejlépe zorientoval O. Nejman a Náchod vedl – 0:1. Hosté dál bušili do soupeře a v 11. minutě po střele Malého vykopávali hráči Vysoké míč z brankové čáry. Další velká šance hostů přišla deset minut před přestávkou, kdy Simon hlavičkoval do protipohybu brankáře, jenže minul branku. Největší šanci první půle měla Vysoká ve 40. minutě, kdy závar před hostující brankou vyřešil O. Nejman.

Krátce po změně stran se dostal k voleji z 30 metrů hostující Moravec a jeho dělovka skončila těsně vedle branky. V 55. minutě po autu Simona centroval před domácí branku Hlava, odražený míč si našel Rojšl a byl nekompromisní – 0:2. Dvacet minut před koncem už to bylo o tři góly. To Hlavův centr prošel celým vápnem až k Malému, jenž nezaváhal – 0:3. Čtvrt hodiny před koncem předvedl své nesporné brankářské kvality hostující Hladík, který hasil zaváhání náchodské defenzivy. Více práce ale už hostující brankář v tomto utkání neměl.

Lázně Bělohrad - N. Město n. Met. 5:0

Souboj celků ze suterénu tabulky měl až nečekaně jasný výsledek.

Do zápasu vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří se ujali vedení ve 13. minutě po brance Odvárka. Na další góly si museli diváci počkat až na druhý poločas. Krátce po změně stran zvyšoval na 2:0 Horáček a za dalších deset minut už domácí vedli rozdílem tří branek. Na konečných 5:0 upravovaly Lázně Bělohrad v 71. minutě proměněnou penaltou Šebesty, a následně v 75. minutě Rejmanem.

Jaroměř - Nový Bydžov 2:4

Duel těžkých vah byl k vidění v Jaroměři, kde se už od úvodu diváci nenudili.

Hned po pěti minutách zchladil domácí příznivce vedoucím gólem hostující Holec. Tentýž hráč navíc po půl hodině hry zvyšoval už na 0:2. Uběhlo dalších pět minut a domácí byli zralí na ručník. Ve 37. minutě už to totiž bylo po brance Pokorného 0:3. Jaroměř však nesložila zbraně a ještě do poločasu se vrátila do utkání. Nejprve snižoval na 1:3 ve 41. minutě Bano a kontaktní gól vstřelil krátce před přestávkou Knap. Druhý poločas už přinesl pouze jeden gól, a ten měl na svědomí v 68. minutě hostující Hochman.