KATEGORIE U10

Výsledky OFS Náchod: OFS Náchod – OFS Jičín 4:1 (Vítek 2, Čerenkov, Bohanský – Matějka). OFS Náchod – OFS Rychnov nad Kněžnou 6:4 (Hepnar 2, Macháň, Bohanský 2, Čerenkov – Ferebauer, Tobiška, Tomek 2). OFS Hradec Králové – OFS Náchod 1:2 (Kober – Bohanský, Vítek). OFS Náchod – OFS Trutnov 3:1 (Bohanský,Vávrů 2 – Jedlička).
„Ve všech utkáních se nám podařilo zvítězit, i když to vůbec nebylo jednoduché. Hráči prožívají křest ve výběru OFS Náchod s novými trenéry. Všichni se navzájem seznamujeme a za pochodu vstřebáváme poznatky, které jsou pro některé hráče nové. V tomto turnaji dostali více příležitostí hráči, ze kterých jsme cítili větší připravenost, koncentraci a touhu po vítězství. Rozhodně si všichni hráči zaslouží pochvalu, ale vyzdvihnout musíme brankáře Matěje Kumprechta, v obraně s jistotou hrající Tomáše Hepnara, Petra Čerenkova a v útoku Tomáše Vítka s Jirkou Bohanským. Naším přáním je, mít výkonnostně vyrovnaný tým, a dát šanci všem stejně tak, aby nikdo neměl pocit ukřivděnosti či nespokojenosti. Vyžaduje to trpělivost, povzbuzení a odhodlání, u některých hráčů i více pozornosti. Děkujeme rodičům a dalším rodinným příslušníkům za povzbuzování a jejich podporu," vrátili se k turnaji trenéři Václav Krátký a Petr Čerenkov.

Tabulka U10 po 1. turnaji ZHL:
1. OFS Náchod                   4    0    0    15:7    12
2. OFS Hradec Král.            3    0    1    15:3      9
3. OFS Jičín                        1    1    2    10:12    4
4. OFS Rychnov n. Kn.      1    0    3    13:19    3
5. OFS Trutnov                  0    1    3    5:17      1

KATEGORIE U11

Výsledky OFS Náchod: OFS Náchod – OFS Jičín 3:2 (Kuna, Hampl, Světlík – Zmatlík 2). OFS Náchod – OFS Rychnov nad Kněžnou 3:2 (Žahourek 2, Rind – Jaroměřský, Doucek). OFS Hradec Králové – OFS Náchod 1:1 (Palma – Hofman). OFS Náchod –  OFS Trutnov 1:4 (Světlík – Navrátil, Hampl, N. Sováková, Čáp).
„První turnaj Zimní halové ligy byl velmi vyrovnaný. Naši hráči se prezentovali vcelku slušnou hrou, nedařilo se nám ale v zakončení a v obraně to také nebylo ono. Ve všech zápasech jsme inkasovali jako první a museli jsme dotahovat. Zápasy s OFS Jičín a OFS Rychnov nad Kněžnou se nám podařilo otočit v náš prospěch, s OFS Hradec Králové jsme pouze vyrovnali a rozjetý OFS Trutnov nám nasázel čtyři branky. Našim hráčům nechybělo nasazení, ale někteří podávali nevyrovnané výkony. Některé kluky jsme vyzkoušeli na více postech. Pro příště máme na čem stavět, je ale třeba ponaučit se z chyb, kterých jsme se dopouštěli. Ostudu jsme neudělali, ale rozhodně máme co zlepšovat," ví trenérská dvojice výběru U11 Robert Frydrych a Daniel Franc. (vo, mr)

Tabulka U11 po 1. turnaji ZHL:
1. OFS Trutnov                4    0    0    17:3    12
2. OFS Náchod                2    1    1      8:9      7
3. OFS Rychnov n. Kn.    2    0    2    15:10    6
4. OFS Hradec Král.          1    1    2    4:11     4
5. OFS Jičín                      0    0    4    6:17     0

Výběr OFS Náchod U11připojil ke dvěma vítězstvím jednu remízu a jednu porážku a skončil druhý.