Na Žižkův kopec se sjela šestice mužstev ze tří okresů bývalého východočeského kraje. Pořadatelé zvolili jediný spravedlivý systém, kdy se družstva utkala každý s každým na 2x10 minut. K velmi dobré úrovni turnaje přispěl vedle pořadatelů také rozhodčí Pavel Jelen.


Krásný pohár pro vítěze si odvezli mladí fotbalisté FC Olympia Hradec Králové, kteří do turnaje vstoupili šťastnou výhrou nad Broumovem 2:0. Zástupce náchodského okresu mužstvo z krajského města v poli přehrál, do zakončení se však nedostal a Olympia chyby v jeho obraně trestala. Hradec ve druhém zápase porazil domácí RSCM v poměru 3:0. V dalším utkání sehrála Olympia velice otevřenou partii s Jaroměří, když se ujala vedení 4:0, pak však soupeř snížil na 4:3 a měl na kopačkách vyrovnání. Známé fotbalové pravidlo, nedáš – dostaneš, platilo i tentokrát. Hradečáci nakonec pojistili své vítězství na konečných 5:3. V dalších zápasech Olympia porazila Slovan Broumov B 4:0 a FK Pardubice 1899 3:0. Celkové skóre 17:3 jasně hovořilo pro vítěze vánočního poháru.


Druhou příčku obsadila Jiskra Jaroměř, která zahájila vítězstvím 3:0 nad domácím výběrem, když mladíci RSCM Rozkoš tento zápas doslova prospali. Pak se štěstím přehrála Pardubice 1:0, podlehla Olympii, remizovala s Broumovem A 1:1 a porazila Broumov B 4:0.


Třetí příčku vybojovali zásluhou lepšího vzájemného zápasu hráči FK Pardubice 1899, kteří na úvod jen remizovali s Broumovem B 1:1, pak porazili Jaroměř 1:0, Broumov A 1:0 a RSCM Rozkoš 2:0. Čtvrté místo připadlo Slovanu Broumov A, který porazil vlastní rezervní mužstvo 4:1, když se béčko dokonce ujalo vedení. Áčko na konec turnaje vedle zmíněných výsledků přehrálo RSCM Rozkoš 5:0.


Pátá příčka zůstala doma. Jedinou výhru v poměru 2:1 vybojovali fotbalisté RSCM Rozkoš nad broumovským béčkem. Za pořádající RSCM Rozkoš nastoupili hráči mladšího ročníku, kteří na fyzicky vyspělé soupeře nestačili. Jejich chvíle však bezesporu teprve přijdou. Šestá příčka putovala do Broumova, zásluhou nadějných výkonů B mužstva tamního Slovana.


Nejlepším střelcem turnaje se stal Martin Felkel ze Slovanu Broumov A se sedmi přesnými trefami.