Na programu totiž byla zbylá utkání předkola Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje. Po sobotním postupu Provodova a vypadnutí Jaroměře si v neděli zajistili postup do prvního kola fotbalisté Nového Města nad Metují a Broumova. V poháru naopak končí Hronov a Police nad Metují.

Hronov – Broumov 1:2
Do utkání vstoupili aktivněji favorizovaní hosté, kteří v úvodní čtvrt hodině jasně kontrolovali hru a domácí pustili za půlící čáru snad jen třikrát. Z úvodního tlaku také hosté vytěžili jedinou branku první půle. Už v 5. min. vyhrál Jaromír Schubert souboj s domácím stoperem, u osamoceného míče byl dříve než vybíhající brankář Hronova a hosté vedli 1:0. Na konci první desetiminutovky napřáhl u postranní čáry Gago a jeho pokus trefil spojnici tyčí překvapeného hronovského brankáře. Po čtvrt hodině se konečně dostali do hry i domácí a ve 23. min. se tlačil do brejku Rojšl, broumovští stopeři však byli rychlejší a odvrátili míč na roh. Po půl hodině hry postupoval z úhlu sám na broumovskou branku Danihel, vracející se broumovská obrana ho však o míč obrala. Do dalšího brejku se dral o chvíli později domácí kapitán Schreiber, zradilo ho však zpracování a poté už zasáhla hostující obrana. Hra se pak rychle přesunula před hronovskou branku, kde netrefuje osamocenou svatyni hostující Svoboda. Pět minut před přestávkou pálí další tutovku hostující Soumar. Tečku za prvním poločasem udělala pěkná kombinační akce Broumova, kterou však Šimon zakončuje střelou nad branku.
Také do druhé půle vstoupili lépe hosté. Nejprve jim v 52. min. pro hraní rukou sudí branku neuznává, po následné hronovské rozehře od branky však domácí rychle přicházejí o míč a Soumar zvyšuje na 0:2. O deset minut později se v největší hronovské šanci ocitá Rojšl, který peláší sám na broumovského gólmana, jenže ho jen trefuje. Čtvrt hodiny před koncem napřáhl z pětadvaceti metrů hostující Wilke a jeho parádní ránu domácí brankář neméně pěkně vyráží na roh. Vzápětí na druhé straně Danihel neproměňuje další hronovskou tutovku, v ní byl sražen a následně pro něj utkání pro zranění skončilo. Tečku za pohárovým soubojem udělala 86. min., v níž domácí Franců poslal za broumovskou obranu Valteru, který chladnokrevně snížil na konečných 1:2.
Zdeněk Samko, trenér Hronova: „Do utkání jsme nastoupili s torzem mužstva, protože se nám při tréninku zranili Polomský s Kubečkem, kteří se tak přidali k dalším dlouhodobě zraněným hráčům. I přes tento handicap si ale myslím, že to na naší hře nebylo znát a soupeři, který hraje o dvě třídy výše, jsme byli vyrovnaným protivníkem."
Milan Vítek, trenér Broumova: „Jednoznačná nespokojenost s naším herním projevem. Na hráčích bylo až moc vidět, že doposud hodně běhali a míč moc neviděli. Máme ale čtrnáct dní na to, abychom to dopilovali."
Fakta – branky: 86. Valtera – 5. Jar. Schubert, 53. Soumar. Rozhodčí: Čejchan. Diváci: 165. Poločas: 0:1. Sestavy – Hronov: Nyklíček – Ansorge, Puraš, Novák, Tichý – Bašta (46. Valtera), Franců, Schreiber, Rojšl, Marx (70. Myšák) – Danihel. Broumov: Černý – M. Gago, Michálek, Růžička, O. Gago – Štejnar (53. Jan Schubert), Šimon (48. Pohl), Wilke, Svoboda (48. Novák) – Soumar, Jaromír Schubert.

Černíkovice – Nové Město nad Metují 0:3
Domácí tým, účastník I. B třídy, tahal od úvodní minuty za kratší konec provazu. Favorizované Nové Město bylo od začátku aktivnější a svou převahu dokázalo poprvé vyjádřit už v 7. min., kdy se prosadil Srubjan. Také ve zbytku prvního poločasu měli hosté více ze hry, pojistku se jim ale podařilo přidat až čtyři minuty před přestávkou. Na poločasových 0:2 dával Sedláček.
Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Hosté nepouštěli domácí prakticky do žádných příležitostí a naopak sami přidali už 56. min. Voráčkem třetí trefu. Ve zbytku zápasu si už Nové Město postup do prvního kola bezpečně pohlídalo. „Celý zápas jsme kontrolovali hru, soupeře v podstatě k ničemu nepustili a potvrdili tak roli favorita," shrnul stručně utkání novoměstský trenér Miloš Killar.
Fakta – branky: 7. Srubjan, 41. Sedláček, 56. Voráček. Rozhodčí: Kos. Diváci: 100. Poločas: 0:2. Sestava Nového Města nad Metují: Krunčík – L. Zákravský, P. Zákravský, Kudláček, Darebník (46. Cohorna) – Voráček, Srubjan, Lelek, Vít – Sedláček (70. Hofman), Hanzl.

Žacléř – Police nad Metují 5:2
Souboj týmů ze stejné skupiny B-třídy vyzněl poměrně jasně pro domácí, byť jim to hosté z Police hodně usnadnili. Lépe vstoupil do utkání Žacléř, který se ujal vedení, na to ale ještě našli hosté odpověď. Jenže ještě do poločasu přidali domácí druhou trefu a na tu už Police odpověď nenalezla.
Po změně stran začali Poličtí kupit chybu za chybou, což domácí trestali a odskočili až na 5:1. Na konečných 5:2 korigovali hosté až v poslední minutě utkání. „Domácí vyhráli zcela zaslouženě, když hlavně ve druhé půli trestali naše chyby," řekl po utkání předseda polického oddílu Karel Klimeš.
Fakta – branky Police n. Met.: 24. T. Mucha, 90. Hauschke. Poločas: 2:1. Sestava Police n. Met.: Vlček – Hejnyš, Hauschke, Lorenc, J. Kollert – Bergman, J. Mucha, Klapkovský (46. Rieger), Sivak (80. Berka) – Motyčák, T. Mucha (70. D. Kollert).