Libčany – Police nad Metují 2:0 (2:0). Neuvěřitelné utkání sehráli hosté v Libčanech. Během úvodních minut si vypracovali čtyři vyložené šance, jenže gól padl z první příležitosti na druhé straně. Od 23. min. tak domácí překvapivě vedli 1:0. Za čtyři minuty nato už domácí zvyšovali na 2:0 a trápení Police nemělo hranic. Ve 38. min. šly navíc Libčany po vyloučení jednoho z hráčů do deseti, ani přesilovka však hostům nepomohla. V Libčanech se tak na úkor lídra zrodilo překvapení kola.
Sestava Police nad Metují: Kučera – Hečko, Tauc, Šnábl, Kollert – Pataki (55. Majoroš), Čermák, Švorčík, Hauk – Martinec (80. Hejnyš), Hanzl.
Jaroměř - Lázně Bělohrad 3:0 (1:0). Ve vyrovnané úvodní čtvrthodině vyslala obě mužstva po jedné nebezpečné střele. Ve 21. min. nebezpečně pálil z osmnácti metrů nekrytý Chlubna, domácí brankář Schejbal však jeho střelu vyrazil. Ve 32. min. poslal domácí Jirka do brejku Kučeru, ale ten sám před brankářem mířil vedle. Ve 40. min. hlavičkoval po Kučerově centru Valeš jen do brankáře. Ve 40. min. zahrál hostující hráč ve vápně rukou a Křovák penaltu proměnil – 1:0. Do druhé půle nastoupili hosté se snahou vyrovnat a tlačili se do útoku. Jaroměř dobře bránila a postupně získala územní převahu. V 70. min. pronikl do vápna hostů Horák, zacentroval a hostujícího Černého zachránila před vlastním gólem tyč. V 78. min. zahrál Křovák přímý kop na Valeše, ten poslal hlavou míč před branku a Kučera z malého vápna doklepl do sítě. V 81. min. byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Horák. Hosté se snažili o zvrat a tlačili se do útoku. V 86. min. však podnikli domácí rychlý protiútok do otevřené obrany a po kombinaci Svobody s Kučeru přidal třetí gól Jaroměře Valeš.
Sestava Jaroměře: Schejbal – Matějček, Beneš, Křovák, Hrobský – Jirka (46. Böhm), Svoboda, Michálek, Horák – Valeš, Kučera (88. Valášek).