Nový HK – Police nad Metují 3:1 (1:0).

Ve šlágru kola se střetla první dvě mužstva soutěže, která si již před tímto utkání zajistila postup do krajského přeboru.
Začátek jasně patřil domácím, po chvíli se však chytli i hosté a hra se vyrovnala. Byli to právě Poličtí, kteří se dostali do první vyložené šance. Po Seidlmanově uvolnění šel sám na branku Hanzl, na hranici pokutového území byl sražen. K překvapení všech ale rozhodčí ukázal domácímu hráči jen žlutou kartu a zákrok vytáhl ještě před velké vápno. Z následného trestného kopu pak Martinec pálil vedle. Ve 28. min. se zahrával trestný kop na druhé straně a Hauk odvracel z prázdné branky. Po půlhodině hry se hosté dostali do vyložené šance, jenže v rozhodující moment se v ní dva Poličtí hráči srazili. Ve 37. min. chyboval hostující Pataki a nepokrytý Matějus poslal domácí do vedení 1:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.


Hosté si pak nepohlídali vstup do druhé půle a hned ve 48. min. upravoval po rohovém kopu na 2:0 Bitnar. Chvíli poté připravil dobrou pozici pro Patakiho Švorčík, zakončení však Polickým nevyšlo. V 53. min. se dostal do brejku domácí Matějus a upravil již na 3:0. Po třetí brance domácí svou sestavu prostřídali, čehož dokázali hosté využít. V 70. min. utekl domácí obraně Hanzl a Pavlů upravoval na konečných 3:1.


Sestava Police nad Metují: Kučera – Pášma, Kollert, Hečko, Pavlů (60. Majoroš) – Pataki (55. Tauc), Seidlman, Švorčík, Hauk – Hanzl, Martinec.


Jaroměř – Rudník 8:3 (5:2).

Od první minuty měla Jaroměř více ze hry. Několikrát prošel do vápna Rudníku zprava Kučera, ale chybělo mu přesnější zakončení. V 16. min. zacentroval zleva Horák a Kučera zblízka doklepl do branky. V 19. min. uvolnil Böhm Kučeru, ten od brankové čáry našel ve vápně Horáka, jenž umístil z otočky míč k tyčil. Další gól přidal ve 26. min. po akci Böhma a Horáka přesnou střelou z vápna Michálek. Ve 32. min. váhali jaroměřští stopeři s rozehrávkou, Křovákovi sebral míč Stránský a střelou z deseti metrů snížil. Hosté využili zaváhání jaroměřské obrany i ve 40. min. Víšek prošel do vápna a přesnou střelou překonal brankáře Schejbala. Jaroměři se vydařila akce ve 43. min. Opět po pravé straně rozebrali obranu hostů Michálek s Kučerou a Horák z brankové čáry dorazil do prázdné branky. Gól do šatny přidal ve 45. min po Svobodově přihrávce Kučera – 5:3.


Ve 48. min. přesně zacentroval zleva dorostenec Ruprich a Kučera z voleje přidal svůj třetí gól. Kučera mohl přidat i další gól v 56. min., ale po chybě stopera hostů netrefil prázdnou branku. V 62. min. zahrávali hosté přímý kop z 25 metrů a na Hylmarovu bombu Schejbal nestačil. V 76. min. po akci Beneše a Svobody se dostal sám před brankáře Horáček a i on dal svůj třetí gól. Těsně před koncem předložil Horák míč na malé vápno Křovákovi a ten uzavřel na konečných 8:3.


Sestava Jaroměře: Schejbal – Matějček (46. Severýn), Křovák, Beneš, Hrobský (72. Rejchrt) – Böhm, Michálek, Svoboda, Ruprich (81. Rieger) – Kučera, Horák.