Oba týmy vyběhly k zápasu v nekompletních sestavách, zvlášť ta kostelecká byla hodně omlazená, což se nakonec také projevilo.

Provodov - Červený Kostelec 5:2 (1:1)

Vstup do utkání měli podstatně lepší hosté z Červeného Kostelce, kteří na svého soupeře doslova vlétli a už v 5. min. musel domácí brankář Buchta řešit první střelecký pokus hostů. O chvíli později si dobrou střeleckou pozici chystal Martínek, míč však trefil vnější šajtlí a ten se stočil mimo provodovské tyče. V 11. min. hostující Malina doslova vymotal domácího Kratěnu, z velkého vápna však kostelecký hráč opět míří mimo provodovskou branku. Po čtvrt hodině hry to byl opět Červený Kostelec, kdo měl dobrou střeleckou příležitost, střelu L. Hlavy však provodovský Buchta vyráží na roh. Ten se kopal o pět minut později také na druhé straně, O. Nejman našel spoluhráče Golla, jenž v hlavičkovém souboji přetlačil svého strážce a do protipohybu brankáře otevírá skóre zápasu – 1:0. Kostelecká odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat. Hned v následující minutě přichází zpětná přihrávka a halfvolej přímo pod břevno – 1:1. Od tohoto okamžiku začal Provodov přebírat iniciativu a o chvíli později vyzkoušel pozornost kosteleckého brankáře domácí Rojšl. Ve 33. min. se povedenou akcí uvedla letní provodovská posila Marek Srkal, který po pěkné akci zakončuje střelou těsně vedle kostelecké tyče. Za dalších pět minut zkoušel štěstí střelou z dálky Srkalův spoluhráč Belák a kostelecký brankář jeho pokus zlikvidoval až na druhý pokus. Provodovská dominance s přibývajícím časem rostla, těsně před poločasem si postavil míč k trestnému kopu O. Nejman, kostelecký brankář se však překvapit nenechal.

Druhý poločas už byl převážně v režii domácího Provodova, v jehož řadách se projevila větší zkušenost. V 53. min. poslal Srkal míč mezi kostelecké beky do běhu Khunovi, který s pomocí několika odrazů vrací domácím vedení – 2:1. Kostelec mohl opět odpovědět velmi rychle, dobře rozehranou akci ale zbrzdil L. Hlava zbytečným vymýšlením. Lukáš Hlava se řítil do další kostelecké šance za další tři minuty, jeho střela vnějším nártem ale svůj cíl nenašla. Dvě obrovské příležitosti měl Červený Kostelec v 62. min., dvakrát se ale při nich vyznamenal provodovský gólman Buchta. Nedáš-dostaneš platilo za další dvě minuty. To si na druhé straně navedl míč do palebné pozice Marek Srkal a střelou o tyč definitivně zlomil kostelecký odpor – 3:1. Hosté mohli odpovědět o deset minut později, ale další jejich podařená akce končí střelou těsně vedle provodovské branky. Závěr zápasu patřil jasně Provodovu. V 75. min. neměl moc práce domácí Rojšl, který doklepával míč do prázdné branky – 4:1. O pět minut později si narovnal míč k trestnému kopu O. Nejman a jeho povedená střela přes zeď znamenala pátý gól v kostelecké brance. Poslední slovo však měli hostující bratři Hlavové. V 82. min. utekl po pravém křídle David Hlava, od brankové čáry našel přes celé vápno nabíhajícího Lukáše Hlavu, který uzavřel gólově povedený zápas na konečných 5:2.