Náchod – Letohrad 1:4

Hosté začali hodně agresivně, rychle přistupovali k domácím hráčům a ti s tím měli velké problémy. Už ve 3. minutě tak Letohradští donutili domácí defenzivu k chybě, která byla příčinou vedoucího gólu hostů – 0:1. Ani v dalších minutách se domácím nedýchalo lépe a v 6. minutě uchránil lídra krajského přeboru od druhé pohromy skvělým zákrokem brankář Weisser. Až s přibývajícími minutami se dostali domácí do tempa Letohradu a hra se začala vyrovnávat.

Po půl hodině hry se pěkně na levé straně uvolnil Hlava a jeho povedenou střelu hostující brankář s námahou vyrazil. Snížení se mohli domácí dočkat ve 36. minutě, jenže Malý neproměnil penaltu.

Do druhé půle oba trenéři prostřídali své sestavy a byli to znovu hosté, kteří se s tím lépe vypořádali. V 56. minutě přišla chyba domácích ve středu hřiště a po centru z levé strany neměli hosté problém s přesným zakončením – 0:2. O chvíli později navíc Náchodské uchránila před další pohromou branková konstrukce.

Po hodině hry se dočkali i domácí, Brichovu střelu ještě hostující brankář vyrazil, ale pouze ke Královi, jenž mu míč vrátil do sítě – 1:2. V 78. minutě předvedl Letohrad bleskový přechod od své branky až k té domácí, kdy prakticky na tři doteky vsítil třetí branku – 1:3. Další pěknou kombinaci sehráli hosté v 82. minutě, kdy upravili na konečných 1:4.

Sestava Náchoda – I. poločas: Weisser – Moravec, O. Nejman, Jandík, D. Nejman – Simon, Szabo, Brich, Hlava – Malý, Vaněček. II. poločas: Hladík – Růžička, O. Nejman, Jandík, Rorbach – D. Nejman, Vejprava, Brich, Král – Malý, Vaněček (79. Moravec).