Jaroměř – Doudleby nad Orlicí 0:2 (0:1). Při úvodním opatrném oťukávání z obou stran Jaroměř několikrát vystřelila na branku hostů, ale vše mířilo mimo. V 19. min. měli šanci hosté, po rohu ale hlavičkoval Bursa vedle. Ve 28. min. házeli hosté dlouhý aut do vápna, brankář Schejbal vyběhl, míč však netrefil a Bursa se hlavou trefil do odkryté branky – 0:1. Jaroměř se proti pozorně bránícím Doudlebám nedokázala do poločasu brankově prosadit.
Po změně stran přidali hosté brzy další gól. Ve 47. min. se proti Benešovi prosadil doudlebský Kopsa a střelou z šestnácti metrů skóroval – 0:1. Jaroměř vrhla všechny síly do útoku, zatlačila hosty před jejich šestnáctku, ale do konce utkání si už větší šanci vytvořit nedokázala.

Náchod–Deštné B – Jičín 2:2 (2:1). Závěry poločasů a standardní situace připravily náchodskou rezervu o nesmírně důležité vítězství. Domácí začali nebojácně, ve 20. min. se přes tři protihráče proháčkoval Cekulajevs, trefil ale jen vyběhnuvšího brankáře. O chvíli později si od pravé postranní čáry vyběhl až na střed šestnáctky Kořínek a nechytatelnou ranou z k tyči otevřel skóre utkání – 1:0. Po půl hodině hry to bylo už o dvě branky, v souboji uvnitř pokutového území byl sražen domácí útočník Cekulajevs a sám penaltu rezolutně proměnil – 2:0. Ve 43. min. málem už udeřilo i na druhé straně, ale Nejman zastoupil za brankáře Volšíka. Vzápětí však dostali hosté výhodu trestného kopu a centrovaný míč uklidil hlavou za Volšíkova záda Gaubman. 2:1.

Hned v úvodu druhé půle se nedomluvila domácí obrana a Volšík zachraňoval situaci. V 63. min. byl zbytečně za oplácení vyloučen domácí Šťavík a Náchod dohrával o deseti. Domácí však svého soupeře do žádných šancí nepouštěli, přišlo však nastavení a zbytečný faul u postranní čáry. Pomoci svému týmu šel do vápna Náchoda i jičínský gólman Puš a byl to právě on, kdo centrovaný míč hlavou usměrnil do domácí sítě – 2:2.

Přepychy – Broumov 1:0 (1:0). Domácí začali hodně svižně, už ve 2. min. se dostali do velké šance, kterou zlikvidoval broumovský gólman Martin. Nebylo tomu tak už v 5. min., kdy obrana Broumova ztratila míč, Petera unikl hostujícím zadákům a dal na 1:0. Ve 25. min. byl faulován v pokutovém území Šorfa, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. O chvíli později to byl znovu Šorfa, jehož dobře umístěnou střelu domácí brankář vytěsnil na roh.
Čtyři minuty po změně stran hlavičkoval Šorfa jen do břevna. Ve druhé půli byl Broumov výrazně lepší, ale při domácích stálo štěstí. V 62. min. se uvolnil v pokutovém území Možný, jeho střelu gólman zázračně vyrazil. O chvíli si domácí brankář připsal další výborný zákrok po Šorfově trestném kopu. V 86. min. Kuchta ve vyložené šanci přestřelil branku. Poslední šanci měl v 89. min. hostující Možný, ale opět ztroskotal na brankáři Přepych.
Další výsledky: Olympia HK – Rychnov n. Kn. 7:1, Nový HK – Černilov 0:0, Lhota p. Lib. – Trutnov 0:5, Česká Skalice – Police n. Met. 0:1, Nová Paka – Červený Kostelec 7:1.

Výsledky 21. kola: Častolovice – Předměřice 0:3, Č. Meziříčí – Třebechovice 2:0, Teplice n. M. – Babí 4:2, Malšovice – Hronov 4:1, Dohalice – Ohnišov 2:1, Lokomotiva HK – Černíkovice 1:4, Albrechtice – Vamberk 2:2.