KRAJSKÝ PŘEBOR

Červený Kostelec – Úpice 2:0 (1:0). Derby dvou tabulkových i geografických sousedů přilákalo více než čtyři stovky příznivců. A ti v první půli sledovali převahu domácích fotbalistů, přestože se do první šance řítil hostující Winter. Tomu však včas zkřížil cestu domácí Gross a bylo po úpické šanci. Vzápětí šel na druhé straně z úhlu sám na úpického Kobose domácí David Hlava, zkušený Kobos ho však vychytal. Pak postupně zazdili své vyložené šance domácí Martin Vít, opět David Hlava a překopnout prázdnou branku z malého vápna dokázal ve 25. min. Hundák. Zasloužené vedoucí branky se domácí dočkali ve 43. min., kdy zpětnou přihrávku Vlčka usměrnil za Kobose M. Vít – 1:0.
Další vyloženou šanci zazdil domácí Hundák ve 47. minutě. Pak se hra v poli srovnala a ubylo i šancí. Na pojistku si museli diváci počkat do 63. min., kdy střet Kobose s M. Vítem posoudil hlavní rozhodčí jako nedovolený a sám postižený penaltu proměnil – 2:0. Hosté se do své největší šance druhé půle dostali až v nastavení, kdy trestný kop Chmelíka nadělal domácímu brankáři hodně starostí.

Jaroměř – Rychnov nad Kněžnou 5:1 (2:0). Jaroměř začala aktivně a v 6. min. zahrávala trestný kop, po kterém Kořínek těsně minul branku hostí. Ve 12. min. nacentroval Kořínek na zadní tyč Škodovi, a ten se nemýlil – 1:0. Ve 20. min. vysunul Böhm přesně Kořínka, ten postupoval sám na branku, ovšem nedal. Ve 33. min. přihrál Kořínek doprava Škodovi, ten nacentroval přes celé vápno Exnarovi, který si s šancí poradil – 2:0. V těchto chvílích se hrálo na jednu branku. Pět minut před přestávkou prošel Michálek do vápna, přihrál volnému Kořínkovi, který však hlavičkoval pouze doprostřed branky.
Začátek druhého poločasu byl opatrný. První šanci měli hosté. V 64. min. se po centru dostal k hlavičce Zajíček, ovšem mířil jen doprostřed branky. O pět minut později chytil jasnou šanci hostující brankář Lasák. V 73. min. už ale Jaroměř udeřila.  Holub uvolnil napravo Škodu, a ten samostatný nájezd proměnil – 3:0. Za dalších pět minut přidala Jaroměř další branku. Škoda se napravo uvolnil a přihrál před brankou volnému Kořínkovi, jenž si už věděl rady –  4:0. V 88. min. vyrobil při malé domů hrubku domácí kapitán Hrobský, když přihrál přímo na kopačky hostujícímu Zajíčkovi, který brejk proměnil – 4:1. V 89. min. prošel středem obrany hostí agilní Holub a byl faulován. K nařízené penaltě se postavil Škoda a zkompletoval tak svůj sobotní hattrick – 5:1.

Chlumec nad Cidlinou – Broumov 3:0 (1:0). Broumov začal aktivně, jenže první branku dal Chlumec. Domácím se povedla v 8. min. rychlá akce, kdy využili chyby v rozehrávce Broumova, a bylo to 1:0. Broumov byl i přes obdrženou branku aktivnější, jenže se mu nedařilo dostávat do šancí. Po půl hodině zahrával hostující Čihák trestný kop z levé strany a míč směřující do šibenice domácí gólman zázračně vyrazil. O minutu později se na druhé straně vytáhl Drahorád, který zlikvidoval samostatný nájezd domácího hráče. Další parádní trestný kop předvedl krátce před přestávkou hostující Růžička, jeho dobře mířenou střelu však domácí brankář vyráží na roh.
Pět minut po změně stran viděl druhou žlutou kartu hostující Semerák a Broumov čekala hra v deseti. O dvě minuty později opět chybovala broumovská obrana a domácí jdou do dvoubrankového náskoku – 2:0. Za další dvě minuty zvonila za Drahorádem tyč. Po hodině hry protáhl domácího gólmana Němeček, skóre se ale neměnilo. Na konečných 3:0 upravuje Chlumec v 89. minutě.

I. A TŘÍDA

Černilov – Nové Město nad Metují 3:0 (1:0). Utkání, které se hrálo v Novém Městě, začalo ve vlažném tempu. Do hry se dříve dostali hráči Nového Města, ale jejich mírná převaha byla platonická. První šanci utkání mělo Nové Město v 5. min. po trestném kopu, ale střelu z vápna obrana Černilova dokázala zablokovat. Po této příležitosti sice drželi Novoměstští míč na svých kopačkách, ale do zakončení se prakticky nedostali. V 18. min. podnikl Černilov ojedinělý útok a po odvážném průniku do vápna dal nikým nekrytý P. Čapek vedoucí gól utkání – 1:0. I po této brance měla hra stejný ráz. Nové Město mělo převahu, ale pozorná obrana Černilova ho do žádných šancí nepouštěla. Jediná opravdu gólová šance přišla ve 35. min., když si na centr Srubjana naběhl Sedláček, jeho hlavička však skončila těsně vedle.
Změny v sestavě ve druhém poločase hru Nového Města sice zrychlily, ale přes velký tlak šance nepřicházely. Snad jen průnik Čopíka, ale ani ten toužebný gól nepřinesl. Naopak jednoduše hrající mužstvo Černilova využilo otevřené obrany a během dvou minut dalo po rychlých útocích dvě branky, o které se postaral M. Ježek. V Novém Městě se tak zrodila překvapivá, ale zasloužená výhra Černilova.
Sestava N. Města: Krunčík – Darebník, P. Zákravský, Nejman, Vít (46. L. Zákravský) – Voráček, A. Lelek, Srubjan (65. V. Lelek), Klikar (46. Růžička) – Sedláček, Čopík.

I. B TŘÍDA

Machov – Borohrádek 2:2 (1:1). První minuty sice patřily hostujícímu týmu, ale byli to Machovští, kteří se už v 5. min. ujali vedení. Po rychlém brejku poslal Šolín do sóla Švába, kterého zastavil hostující gólman jen za cenu faulu a následovala penalta. S tou si s přehledem poradil Zima – 1:0. Vedení si však domácí udrželi jen do 13. min., kdy si na centr z pravé strany naběhl zcela nekrytý Čermák a z voleje k tyči srovnal na 1:1. Hosté mohli ve 20. min. výsledek otočit, ale nebezpečnou hlavičku zneškodnil Kaválek. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.
Druhou půli zahájili aktivněji domácí a výsledkem snažení byla vedoucí branka. V 62. min. zahrával Zima trestný kop a Hurdálek šikovnou tečí překonal hostujícího brankáře podruhé – 2:1. Vedení však Machovu vydrželo ještě kratší dobu než v prvním poločase. Hned v následující minutě nedorozumění v domácí obraně využil Brendl a srovnal na 2:2. V závěru se ještě blýskl Kaválek, když zlikvidoval sólo hostujícího hráče. Utkání nevalné úrovně tak skončilo spravedlivou dělbou bodů.
Sestava Machova: Kaválek – O. Purtig, Tichý, Středa, Kratochvíl – Zima, Kubeček, Scholz (63. Pich), Hurdálek – Šváb (46. Svatoš), Šolín. (mr, jl, zm, dop)