Klání se zúčastnilo sedm týmů z náchodského okresu, které si to mezi sebou rozdaly  systémem každý s každým na 1x15 minut.
Nováčkem českoskalického turnaje starých gard bylo mužstvo Starců z Náchoda, které vedl bývalý skalický hráč Petr Svatoš starší. Velmi kvalitní družstvo poskládal Jarda Pavlát řečený Baggio. „Měl štěstí. Už to vypadalo, že Jesenice mančaft do kupy nedá. Stejný problém ale měl legendární tým Furt Durch. Tak se kluci spojili," uvedl hlavní pořadatel Standa Juriček.
„Sňatek z rozumu" nakonec vynesl triumf v konečném pořadí. Společné mužstvo hrající pod hlavičkou Velké Jesenice turnaj vyhrálo. Aleš Jakl se navíc stal nejlepším brankářem, když inkasoval pouze pětkrát. Dres Jesenice oblékl také nejlepší střelec turnaje Josef Polomský, který se trefil osmkrát.
Na druhém místě skončil Intop Náchod. Třetí příčku obsadil loňský vítěz a pořádající oddíl FC Ležák. „Brambory" zbyly na Velichovky. Pátý skončil FOSP Řešetova Lhota. „Řešetce se nepříjemně zranil Marcel Bareš starší. Tímto mu přejeme brzké uzdravení," popřál soupeři Standa Juriček. Šestí skončili Starci z Náchoda a poslední byl Ležák B.
„Turnaj se povedl. Už se těšíme na další turnaj starých gard, který pořádáme pravidelně při maloskalickém posvícení na našem hřišti na Mervartově poli u Zájezda," zve diváky dlouho dopředu hlavní pořadatel. „Hlavní dík patří také Tomáši Jirkovi za vzornou práci v kantýně," dodal Juriček. (jah)