Nový HK - Broumov 2:1 (1:0). Oboustranně podprůměrné utkání začali šancí hosté, ve 12. min. se dostával za domácí obranu Kotyza, ještě před vápnem byl faulování a hosté měli výhodu trestného kopu. Čihákovu přízemní střelu kolem zdi ale domácí gólman lapil. O deset minut později udělal z broumovské obrany statisty domácí Neppl a bylo to 1:0. Po půl hodině hry mohl vyrovnat Gajdoš, ten se po dlouhém centru řítil sám na gólmana, v zakončení ale selhal, když trefil brankáře. Těsně před odchodem do kabin ještě zahrozili domácí, skóre se ale už neměnilo.

Po hodině hry se blýskl broumovský gólman, když zázračně vyrazil prudkou střelu domácích. O čtyři minuty později se začínalo prakticky znovu, když Gajdoš vyrovnával na 1:1. Nerozhodný stav ale vydržel jen nějakých sedm minut, po trestném kopu strhl vedení na domácí stranu hlavičkující Páter. V 76. min. vystřelil z dálky broumovský Kuchta, jeho pokus gólman vyrazil před sebe a dobíhající Hanzlík vyrovnal na 2:2. Asistent rozhodčího však již měl v tu dobu praporek nad hlavou a gól tedy neplatil. Těsné vítězství si pak již domácí udrželi.

Police nad Metují - Dobruška 3:0 (0:0). V prvních dvaceti minutách dělala domácím velké problémy rychlost hráčů Dobrušky, kteří vyhrávali osobní souboje a byli hodně nepříjemným protivníkem. Domácí se k prvnímu vážnějšímu ohrožení dostali v 17. min., kdy v dobré šanci přestřelila jarní ofenzivní polická posila, Šorfa. V závěru poločasu mohl skórovat také Hauk, ale i jemu chyběla přesnost. Těsně před odchodem do kabin zahrozili rovněž již v deseti hrající hosté z Dobrušky, ale z dobré pozice netrefili branku.

Domácím se podařilo v rozmezí šesti minut druhé půle vstřelit rozhodující tři branky, a pak hru už kontrolovali. V 54. minutě vsítil premiérový jarní polický gól z penalty Klapkovský, hned v další minutě skóroval Šorfa a tentýž hráč přidal po hodině hry i třetí polický gól.

 

Rychnov nad Kněžnou - Česká Skalice 2:0 (1:0). Skalické fotbalisty neopustila smůla ani přes dlouhou zimní přestávku. V Rychnově byli po celé utkání aktivnějším týmem, nakonec ale odjeli s prázdnou.

Už ve 3. min. se řítil na domácí branku Sedláček, ale nedal. Po půl hodině hry naopak udeřili po standardní situaci domácí. Gól vstřelila i Česká Skalice, jenže ten nebyl pro postavení mimo hru uznán. Do kabin se tak šlo s jednogólovým vedením Rychnova.

Po změně stran byli hosté opět aktivnější, vyloženou šanci si ale vytvořit nedokázali. Čtvrt hodiny před koncem navíc domácí přidali pojistku na konečných 2:0.