Olympia HK - Jaroměř 4:0 (2:0). Jaroměř zajížděla v rámci osmého kola na hřiště největšího favorita letošní divizní sezóny značně oslabena, když jí chyběli Kilevník, Kašajík či Ruml.

Už ve 4. minu. centroval zleva domácí Očovan, ale Krejčík pálil nad. Na první gól se nemuselo dlouho čekat. O dvě minuty později totiž přišel další centr ze strany, odražený míč se dostal ke Kosařovi, a ten propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Od tohoto prvního gólu přišla nejlepší pasáž Jaroměře v zápase, bohužel však trvala necelých 15 minut. Jaroměř se snažila kombinovat a dostala se i do své největší šance. V 16. min. vysunul Bano ideálně Exnara, který se řítil na Kobose. Ten však včas vyběhl a míč mu na poslední chvíli ukopl. Ve 29. min. přišel druhý gól zápasu. Ex-ligový Filip Klapka rozehrál trestný kop, který se po několika odrazech dostal opět ke Kosařovi, a ten znovu propálil vše před sebou – 2:0. Olympie byla dále lepším týmem a tlačila Jaroměř stále silněji na její polovině. Ve 39. min. měl velikou šanci domácí Korba, ale Ondráček ho vychytal.

Úvod druhého poločasu nezačala Jaroměř dobře a svými chybami se sama dostávala pod tlak. V 54. min. fauloval Ondráček ve vápně domácího Korbu a kopala se penalta. K té se postavil další ex-ligový hráč Jiří Poděbradský a překonal Ondráčka – 3:0. V 59. min. to už bylo o čtyři branky. Domácí Goutsios utekl na levé straně, přihrál pod sebe Korbovi, jenž střelou k tyči překonal hostujícího Ondráčka – 4:0. Po tomto gólu Olympie trochu ubrala a Jaroměř se dostávala do náznaku šancí, ovšem vystřelit na domácí branku nedokázala. V poslední minutě fauloval ve vápně Ruprich domácího Hofmana a kopala se druhá penalta. K té se postavil opět Poděbradský, ovšem jaroměřský brankář Ondráček ho skvělým zákrokem vychytal.

Jaroměř od začátku tahala za kratší konec, nedokázala za celý zápas vystřelit na branku, a tak je její vysoká prohra zasloužená.