Červený Kostelec – Lhota pod Libčany 3:1 (3:0). Jiří Ryba 2, Kejzlar.

Červený Kostelec – Jiskra Libeč 5:2 (4:1). Švertšal 3, Kalaš 2.

Červený Kostleec – Česká Třebová 4:3 (4:2). Švertšal 3, Liška.

Během posledních dvou let zřejmě nejvydařenějšího soustředění absolvoval nováček krajského přeboru z Červeného Kostelce. Během něj sehrál čtyři přípravná utkání, v nichž hráči, kteří nově přišli do klubu na přestup či hostování potvrdili, že i po náročné přípravě si trenér Jebavý vybral zřejmě správně.
V sobotní odpoledním a nedělním pouťovém utkání zejména první poločasy ukázaly, že nově tvořené mužstvo bude mít i po určitých korekturách svou sílu a nemusí mít obavy o své působení ve vyšší soutěži. Samozřejmě, že trenér našel ve hře i nedostatky, a to zejména v defenzivní činnosti. Na tom bude ještě třeba během dvou týdnů zapracovat a hlavně středeční prověka s divizním Trutnovem by měla ukázat, jak na tom právě s defenzivou mužstvo je. „Chtěl bych poděkovat obětavým funkcionářům Jiskry Horní Staré Město za perfektní prostředí pro přípravu a samozřejmě i funkcionářům Červeného Kostelce za umožnění soustředění,“ dodal spokojený trenér Jebavý. Jeho svěřenci hrají ve středu od 16.30 hodin v Trutnově, domácím příznivcům se pak představí v sobotu, když od 17 hodin přivítají mužstvo z Velkého Poříčí.

 

Jaroměř – Broumov 2:6 (2:2).

Jaroměři patřil začátek utkání a ve 25. minutě už vedla 2:0. Zkušenější hosté do přestávky dvěma góly Čiháka vyrovnali. Druhý poločas už byl jasně v režii Broumova, kdy dvěma brankami Hitschfela, jedné Muchy a opět Čiháka z pokutového kopu uzavřeli na konečných 6:2 pro Broumov.


V pátek se v rámci 80. let oslav broumovské kopané představí v Broumově internacionálové Dukly Praha, v sobotu pak čeká broumovské fotbalisty další test, tentokrát s Novým Městem nad Metují.