KRAJSKÝ PŘEBOR

Broumov – Slavia HK 1:2 (0:1). Utkání začali lépe hosté, do vyložených příležitostí se ale nedostávali. Na první branku se tak čekalo až do 28. min., kdy hosté dostali výhodu přímého kopu. K němu se postavil Lán, prostřelil zeď a míč zaplul k tyči Drahorádovy branky – 0:1.
Krátce po změně stran dostali výhodu trestného kopu i domácí, jenže Růžičkův střílený centr byl tečován do břevna a nic se neurodilo ani z následné dorážky. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali po hodině hry, kdy Růžičkovu tečovanou střelu dorazil do sítě Jaromír Schubert – 1:1. Překlopit skóre na domácí stranu mohl krátce po svém příchodu na hřiště Gajdoš, který převzal ideální Němečkovu přihrávku, jenže sám před brankářem mířil mimo tyče. Trest za to přišel v 89. min., kdy po chybě domácí obrany hosté dávají vítězný gól – 1:2.

I. B TŘÍDA

Albrechtice – Provodov 2:3 (1:0). Před fantastickou diváckou návštěvou (350!) se hosté do soupeře zakousli a v první dobré šanci se v 10. min. ocitl Metzner, domácí gólman ho ale vychytal. Albrechtice hrozily sporadicky z brejků a do dobré šance se dostaly v 15. min., ale gólman Swaczyna byl na místě. Ve 23. min. se ve vyložené šanci ocitl znovu Metzner, tváří v tvář ale trefil jen gólmanovu náruč. Platilo tedy nedáš-dostaneš a po rohovém kopu domácích si nešťastně srazil míč do vlastní sítě Pfeifer – 1:0. Ve zbytku poločasu Provodov zamkl domácí na jejich polovině, větší příležitost si ale  nevytvořil.
Hned po změně stran zahrávali hosté rohový kop a po Müllerově přiťuknutí vyrovnával na 1:1 Tolda. Od té chvíle byli domácí pod tlakem, přicházely i provodovské šance, ale Khun ani Pařízek je neproměnili. Udeřilo tak opět na druhé straně. V 68. min. po ojedinělém brejku dávají domácí na 2:1. Provodov vrhl všechny síly do útoku, ale nechával otevřená zadní vrátka a po jednom z brejků zvonila za Swaczynou tyč. Deset minut před koncem navíc viděl provodovský Vejprava druhou žlutou kartu. Hosté ale zbraně nesložili, i v deseti soupeře přehrávali a zaslouženě vyrovnali. V 90. min. se dostal k odraženému míči Bensch a z malého vápna ranou od břevna srovnal na 2:2. Provodov však chtěl vyhrát. V nastaveném čase přišel faul na Macka, k trestnému kopu se postavil Pařízek a nádhernou trefou zápas rozhodl – 2:3.
Sestava Provodova: Swaczyna – Vejprava, Tolda (82. Bek), Pfeifer, Zelený (75. Bensch) – Pšenička, Kuneš, Pařízek, Müller (90. Výborný) – Metzner (62. Macek), Khun. (mr)