Malšovice – V. Poříčí 2:3

Hosté začali dobře, už v 8. minutě po akci Sona předložil Hurdálek míč Dobývalovi, který však ze dvou metrů přestřelil domácí branku. Ve 13. minutě se ale už Velké Poříčí dočkalo. Hubka vysunul Sona, ten zamával domácí obraně a poslal favorita do vedení – 0:1. V následující desetiminutovce mohli hosté rozhodnout o svém vítězství, jenže Son, Dobýval ani Pařízek své jasné gólové šance neproměnili. Těsně před odchodem do kabin Dobýval přihrál do běhu Pařízkovi, a ten přece jen vstřelil pojistku – 0:2.

Přestože hosté vedli po půli o dvě branky, trenéři hráče nabádali k většímu důrazu v zakončení. Že si slova vzali hráči aspoň trochu k srdci, předvedli hostující fotbalisté v 53. minutě, kdy Hurdálek našel Dobývala, ten si před obráncem zasekl míč a levačkou upravil na 0:3. Pak se však na kopačky hostů vkradly nepřesnosti i trocha smůly v podobě nastřelené tyče i neproměněné tutovky Dobývalem. Trest za to přišel v 73. minutě, kdy domácí hráč utekl po křídle, přihrál pod sebe a bylo to 1:3. A v 86. minutě to bylo po střele z dálky 2:3. Více však už Poříčí domácím nedovolilo.

Sestava Velkého Poříčí: Vacho – Lokvenc, Flaška, Chmelík, Novák – Pařízek, Kuneš, Hubka, Hurdálek – Son (63. Zelený), Dobýval.

Třebechovice – Č. Skalice 3:0

Nováček z České Skalice vstoupil do sezóny dvěma vítězstvími, to třetí chtěl přidat v Třebechovicích, jenže domácí byli proti. První trhlina v tomto skalickém plánu nastala už ve 4. minutě, kdy domácí Věříš otevřel skóre utkání – 1:0. Hubené vedení pak drželi domácí až do 72. minuty. To už hosté hráli bez vyloučeného Bergera, který se mezi 60. a 67. minutou „vykartoval“. Přesilovku domácí zužitkovali v 72. minutě, kdy si dal skalický Vik vlastní branku a prakticky hned po rozehrání pečetil domácí Dědeček na konečných 3:0.

Sestava České Skalice: Jakl – Koza (77. Novák), Berger, Kožený, Pšenička – Šrajbr (20. Hánl, 68. Vik), Voráček, Hanel, Novotný (46. Valeš) – Panenka (82. Mertlík), Sedláček.

Provodov – Častolovice 8:1

Jednoznačná záležitost domácích, kteří svou převahu konečně dokázali vyjádřit i brankově. Největší podíl měl na provodovském vítězství autor hattricku Milan Zelený. Ten započal svůj střelecký večer už ve 3. minutě, ve 26. minutě přidal druhý a za dalších šest minut i svůj třetí gól.

Na čtvrtou trefu si musela stovka přihlížejících diváků počkat až do 54. minuty, kdy se střelecky prosadil Punar. Po hodině hry skončilo utkání pro jeho hrdinu, Zeleného, který byl střídán s podezřením na zlomenou klíční kost. „Milanovi všichni přejeme brzké uzdravení,“ říkal smutně po zápase domácí kouč Petr Dudek. Jeho svěřenci však nepolevovali a hned v 62. minutě Fraňkem zvyšovali na 5:0. To už hosté hráli bez vyloučeného Nováka a přesilovku Provodov dokázal využít ještě třikrát. Dvakrát se o to zasloužil ostrostřelec David Hlava a gólový účet zápasu uzavřel, po snížení hostů v 84. minutě, domácí Bogusz – 8:1.

Sestava Provodova: Fähnrich – Nožka, Goll, Punar, Bogusz – Kuru, Dřízal, Kratěna, Khun – Zelený (60. Franěk), Hlava.