Provodov – Police n. M. B 2:0 (1:0)

Hned od začátku se hrál v Provodově oboustranně útočný fotbal. Skóre se poprvé měnilo v 18. min., když dostal přesnou přihrávku Nentvich a nezaváhal – 1:0. Hra domácích se poté zcela vytratila, hosté lépe kombinovali a domácí byli rádi, že do poločasu své vedení udrželi. Ve druhé půli se opět domácí zvedli a v 63. min. si Zelený vynutil penaltu a Voleský ji s přehledem proměnil – 2:0. Hosté už ve zbytku utkání nenašli dostatek sil na zdramatizování utkání.
Fakta – branky: Miroslav Nentvich, Lukáš Voleský. Rozhodčí: Vojtěch Louda, Jiří Prokeš. ŽK: 3:3. Diváků 50.

V. Poříčí – Božanov 1:0 (1:0)

Nevyzpytatelný Božanov znovu pozlobil svou nepříjemnou hrou. Tentokrát si vyšlápl na Velké Poříčí, o jehož vítězství rozhodla jediná branka Zbyňka Šnajdra ještě v prvním poločase.
Fakta – branky: Zbyněk Šnajdr. Rozhodčí: Jan Gieci. ŽK: 3:2. Diváků 80.

Martínkovice – Machov 2:4 (1:0)

Hosté si od začátku vytvořili tlak, ale pozorná obrana domácích je nepustila do vážnější šance. Při jednom z brejků domácích se ve 20. min. dostal k odraženému balonu Tomáš Klicpera a z hranice vápna překonal brankáře hostí – 1:0. Zbytek poločasu se opět Machovští marně pokoušeli přelstít domácí obranu. Pět minut po změně stran vystřelil z 25 metrů Kubeček a překvapil domácího brankáře – 1:1. Za pět minut vysunul Divíšek do brejku Martince, a ten přízemní střelou upravil na 1:2. Po chvíli se nechal zbytečně vyloučit Martinec a hosté dohrávali o deseti. V 70. min. si ale Divíšek obhodil obránce a přesnou střelou překonal domácího brankáře potřetí – 1:3. Poté se hra odehrávala především na půlce hostů. Gólu se ale domácí dočkali až v 80. min., kdy z rohu malého vápna prostřelil gólmana opět Tomáš Klicpera – 2:3. V 85. min. dal konečnou podobu výsledku Zelený, jehož do sóla vysunul opět Divíšek a s pomocí tyče završil na 2:4. Hosté si tak zaslouženě odvezli pro ně tolik potřebné tři body.


Fakta – branky: Tomáš Klicpera 2 – Pavel Martinec, Martin Kubeček, David Divíšek, Petr Zelený. Rozhodčí: Josef Panny, Miroslav Tesárek. ŽK: 2:1. ČK: 0:1. Diváků 30

Hejtmánk. – V. Jesenice 3:1 (1:0)

Překvapení kola se zrodilo v Hejtmánkovicích, kde domácí přivítali suverénní Velkou Jesenici. Již první poločas vyšel o poznání lépe domácím fotbalistům, kteří šli do druhého poločasu s jednobrankovým náskokem. Kdo si myslel, že hosté utkání zvrátí, zle se mýlil. Domácí pokračovali v nadšeném výkonu a hostům přibalili na cestu ještě dva góly. Velká Jesenice se také ve druhé části trefila, na body jí to však tentokrát nestačilo.
Fakta – branky: Martin Ducháč 2, Václav Bureš – nehlášeno. Rozhodčí: Libor Křenek, Jiří Prokeš. ŽK: 2:4. ČK: 0:1. Diváků 70.

Zábrodí – Mezilesí 5:6 (1:4)

Zápas s neuvěřitelnou zápletkou byl k vidění v Zábrodí, kam zavítalo Mezilesí. Stále se lepšící hosté z Mezilesí na svého soupeře doslova vlétli a do poločasu mu nasypali čtyři góly. Přes jednu trefu domácí odcházeli do kabin za hrozivého stavu 1:4. Po změně stran oba týmy pokračovaly v ofenzivním pojetí, tentokrát to však byli domácí, kterým se střelecky více dařilo. Na čtyři branky Zábrodí, ale hosté dokázali dvakrát odpovědět, což jim na zisk tří bodů stačilo.


Fakta – branky: Miroslav Zahálka 2, Petr Perger, Luděk Tuček, Vladimír Hájek – Milan Vítek 3, Pavel Škoda 2, Adam Škoda. Rozhodčí: Jiří Kuneš. ŽK: 0:0. Diváků 7.

Meziměstí – Teplice A 1:4 (0:0)

K dalšímu klopýtnutí favorita se schylovalo v Meziměstí, kde hrálo teplické áčko. Domácí dokázali s favoritem držet bezbrankový výsledek celý první poločas, po změně stran ale už hosté potvrdili své ambice. Na čtyři góly Teplic dokázalo domácí Meziměstí odpovědět pouze jednou, což bylo v danou chvíli málo.


Fakta – branky: Martin Macúš – Štefan Kalaš, Vojtěch Louda, Tomáš Otta, Josef Novotný. Rozhodčí: Lukáš Linhart. ŽK: 2:2. ČK: 1:1. Diváků 50. ⋌(mr, dop)