Zdroj: Shutterstock
Nejsnazší je z rajčat vyrobit omáčku - recepty se liší podle zemí: Italové do ní přidávají bazalku, Řekové oregano.
Zdroj: Shutterstock
Plněné papriky s vlastní voňavou rajčatovou omáčkou můžete mít kdykoliv i v zimě.
Zdroj: Shutterstock
Poklad do spíže: sklenice rajčatové omáčky z těch nejvoňavějších a nejvyzrálejších letních rajčat.
Zdroj: Shutterstock
Masové kuličky v rajčatové omáčce milují všichni.
Zdroj: Shutterstock
K těstovinám rajčatová omáčka neodmyslitelně patří.
Zdroj: Shutterstock
Do italské rajčatové omáčky sugo můžete s klidem zpracovat vedle kořenové zeleniny i papriky.
Zdroj: Shutterstock
Ve Středomoří suší rajčata opravdu ve velkém: pěkně na slunci.
Zdroj: Shutterstock
Sušená rajčata naložená v olivovém oleji jsou skutečná delikatesa. Vyrobte si vlastní!
Zdroj: Shutterstock
Pravá italská pizza se sušenými rajčaty.
Zdroj: Shutterstock