V neděli se totiž prvními zápasy rozběhne play off hokejové krajské ligy, kterého se zúčastní všichni tři týmy zdejšího regionu. O dosavadní největší překvapení sezony se postarali hronovští Ochotníci, pro které je postup do play off historickým úspěchem. „Všichni máme velkou radost z postupu do finálové čtyřky. To nikdo před sezonou nečekal,“ vyjádřil se po vítězství nad Trutnovem, které definitivně Ochotníky poslalo do play off hronovský trenér Radek Měsíček. Hronov však v semifinále čeká nejtěžší možný soupeř, a to novoměstský Spartak, jenž už před sezonou vyhlásil jasný cíl – vítězství v krajské lize.


Druhou semifinálovou dvojici tvoří dva tradiční účastníci vyřazovacích bojů – Dvůr Králové nad Labem a Jaroměř. Vítěz předchozích dvou ročníků krajské ligy ze Dvora Králové letos nijak herně ani výsledkově nepřesvědčil, což se ale dá říci také o jeho soupeři z Jaroměře.


Semifinále se hraje na dvě vítězná utkání a začíná v neděli v 17 hodin na zimních stadionech v Novém Městě nad Metují a ve Dvoře Králové.