SK Třebechovice pod Orebem – HC Náchod 1:7 (1:2, 0: 2, 0:3). V polovině 7. min. neúmyslně zasáhl domácí Sedláček vysokou holí Hradeckého a za neúmyslné zranění obdržel trest na 2 + 2 minuty. Tuto přesilovku ale domácí bez větších potíží přečkali. Nečekaně ale udeřilo na druhé straně. V polovině 12. min. si šikovně zajel za obranu Rejzek a Luňáka nadvakrát prostřelil – 1:0. Zasloužené vyrovnání přišlo v půli 17. minuty. Po nahrávce Šejnohy roztáhl domácího gólmana Petr a skóroval – 1:1. V čase 18:18 o sobě dala vědět třetí náchodská lajna. Leeder poslal přihrávku na najetého Zemana, ten našel křížným pasem Škodu, jenž  přesnou tečí pod horní tyč otočil na třetinových 1:2.
Druhé dějství nezačalo pro Náchod vůbec špatně. V úvodu 22. min. se kotouč dostává na modrou k Hendrichovi a jeho dělovku hledá v klíně Petrů marně – 1:3. Ve 24. min. si faulem pomohl domácí Rejzek, jenže o chvíli později jde na trestnou i hostující Verner. Dvě sekundy po návratu domácího útočníka se kotouče zmocňuje Janoušek a ranou švihem upravuje – 1:4.
Do třetí třetiny vstoupili hosté nejlépe, jak mohli a Zeman upravuje na 1:5. Ve 46. min. je zákrok Hendricha posouzen jako nedovolený a v oslabení Škoda dává na 1:6. V 58. min. Stehno dává výsledku konečnou podobu  – 1:7.
Ludvík Berger, trenér Náchoda: „Soupeř nastoupil v kompletnější sestavě, než tomu bývá obvykle a potvrdil svou stoupající kvalitu. Jeho aktivní hru dokázaly v průběhu zápasu eliminovat všechny tři naše formace. Domácí zápas nevypustili ani za nepříznivého stavu a bojovali až do konce. Důležitá byla využitá přesilovka v úvodu prostřední třetiny a následná branka ve vlastním oslabení."
Sestava Náchoda: Luňák – Hendrich, Javůrek, Verner, Pánek, Kosík, Jurča – Šejnoha, Janoušek, Petr – Stehno, Hradecký, Macháň – Leeder, Škoda, Zeman.

HC Jičín – TJ Spartak Nové Město nad  Metují 2:5 (0:2, 1:2, 1:1). První polovina úvodního dějství přinesla pouze vyloučení na obou stranách, jak trest hostujícího Plíhala, tak vyloučení domácího Dušičky ale gólem neskočily. Poprvé se skóre měnilo až v polovině 17. minuty. Domácí krátce předtím přečkali další oslabení, jenže po něm nepohlídali Junka, jenž poslal Spartak do vedení – 0:1. Přesně o minutu později byl vyloučen novoměstský Praus, ten si svůj trest odseděl a po návratu na led dal hostům dvoubrankový náskok. To do první sirény chybělo pouhých sedm sekund.
Prostřední dějství otevřel třetí novoměstskou branou Škoda, který udeřil dvě a půl minuty po začátku třetiny. Když v polovině utkání přidal po Kodymově asistenci svou druhou branku večera Praus, došlo v domácí brance na střídání brankářů – 0:4. Tento krok jičínské hokejisty viditelně povzbudil a po pouhé minutě snižuje na 1:4 Krupka. Další možnost korekce výsledku dostal Jičín o minutu později, jenže Plíhalovo podražení domácí nepotrestali.
V polovině sedmé minuty třetího dějství vykřesal jiskru domácí naděje Kysela – 2:4. Další minuty se nesly ve znamení menších trestů a početních výhod na jedné či druhé straně, ale bez využití. V čase 56:59 dostal hostující Marša menší trest za krosček, domácí si vzali oddechový čas, po němž zůstal jičínský brankář na střídačce. Domácí hráli v šesti proti čtyřem, ale jejich snahu ukončil na začátku 59. min. Reichmann trefou do prázdné branky – 2:5.
Sestava N. Města: Bláha – Jakl, Marša, Hejduk, Dittrich, Plíhal, Šnejdr – Ježek, Kodym, Praus – Hudeček, Reichmann, Junek – Řehák, Škoda, Lukášek.

HC Jaroměř – BK Nová Paka 3:6 (1:1, 0:4, 2:1). Domácí nezačali dobře, po pár vteřinách se nechal vyloučit Kotrč a Vacek měl plné ruce práce. Po skončení přesilovky to byl jaroměřský brankář, který dvěma zákroky po sobě udržel bezgólový stav. V 9. min. Podzimek zahrozil z otočky, dorážel Vejman. Hra ubíhala bez přerušení, ale také bez větších šancí na obou stranách. Ve 14. min. volil tvrdou střelu Dudadík, brankář se ale překvapit nenechal. První gól Jaroměře vybojoval Světlík a pro Pekárka to byla první letošní trefa – 1:0. Z vedení se domácí neradovali dlouho. V oslabení byla Kollmanova střela tečovaná a Vacek byl bezmocný 1:1.
Ve 24. min. zadovka Křepinského našla Hamáčka, ten byl u branky tísněn a na zakončení měl málo času. V čase 24:41 byl za podražení vyloučen Merkl a při ponechané výhodě dostal ještě dvouminutový trest Kotrč. Domácí se ubránili, ovšem při návratu obou hráčů došťouchal puk za záda Vacka Schütz – 1:2. Ve 31. min. podruhé zpoza branky nabil Křepinský Hamáčkovi a podruhé byl vítězem souboje brankář Paky. Rázem se situace otočila, Jaroměř byla i díky přesilovce aktivnější, ale hosty držel brankář. Ve 34. min. se domácí zlobili na rozhodčího, který neviděl zákrok na domácího hráče, za to viděl Dostálovo sekání. Po deseti vteřinách přesilovky dal Pace dvougólový náskok Zvolenský – 1:3. V čase 35:57 byl vyloučen Merkl a za pár vteřin se mohl vrátil zpět. Tečovaná střela Hrice si našla správný směr – 1:4. Ve 38. min. ujížděl na branku hostí Pekárek, brankář mu však šanci sebral. Se závěrem třetiny Jaroměř bránila další přesilovku a po chvíli se hosté radovali z dalšího gólu v síti Vacka. Zvolenský zvyšoval už na 1:5.
Po přestávce velice rychle snížil na 2:5 Dudadík. Nástup do třetiny vyšel lépe Jaroměři a Paka se často bránila jen za cenu zakázaného uvolnění. Ve 46. min., při hře čtyři proti čtyřem, ujížděl Vejman, jenže  hostující branku minul. Při další akci Jaroměře došlo na pořádnou strkanici u branky a rozhodčí správně rozdělil tresty na obě strany. V tu chvíli sedělo na trestné celkem šest hráčů. Ve 49. min. Vacek vychytal Nádvorníka. Krásnou akci domácích v polovině zápasu zakončoval Dudadík, puk ale za záda brankáře nedostal. To se však povedlo o minutu později Merklovi – 3:5. Možnost snížit na rozdíl gólu měli domácí při Ersepkově vyloučení. Ježík projel obranou, jenže puk skončil na vyrážečce  brankáře. Pekárkův gól posléze nebyl uznán pro posunutí branky a za následné protesty dostal Dostál desítku. V čase 57:17 unikl po křídle Zvolenský a trefil přesně do víka – 3:6.
Sestava Jaroměře: Vacek – Merkl, Kotrč, Ježík, Koblížek, Bujňák, Dostál – Hamáček, Křepinský, Svoboda – Vejman, Podzimek, Dudadík – Pekárek, Světlík, Krause.

HC Wikov Hronov – HC Trutnov 4:3 (2:1, 1:1, 1:1). Hronov nastoupil oslabený o zraněné a nemocné hráče, a bez juniorů, které jejich trenér odmítl uvolnit, pouze na dvě pětky. Domácí fandové proto tipovali dvoucifernou porážku svých hokejistů, výkon statečné sestavy však vyrazil hronovským fandům dech.
Už ve 3.min. šel na deset minut ven Vondřejc za protesty, ale ve 4. min. rychlý štírek Glos objel branku Vícha a zasunul – 1:0. Vyloučení Hornyše Hronov bez problému přežil, pak zazdil domácí Kozák hned dvě rychle po sobě jdoucí šance. Ve 13. min. šel podruhé za katr Hornyš a když už se zdálo, že i tuto přesilu domácí přežijí, tři sekundy před návratem vyloučeného prostřelil Šimoníček Kudrnu a srovnal na 1:1. V 16. min. výborný Kudrna zlikvidoval samostatný nájezd Luštince. Ve 20. min. vyfasoval trutnovský Hloušek trest 2+2 minuty a po pouhých sedmi sekundách Šafář předložil Vítkovi, a ten švihem k levé tyči poslal Ochotníky do vedení 2:1.
V pokračující přesilovce měl dobrou příležitost Mlateček, ale minul o pár milimetrů. V polovině zápasu šel ven Procházka, Vondřejc projel celým kluzištěm a z otočky po ledě svým premiérovým gólem v dresu Hronova dal na 3:1. Asistenci při jeho brance zaznamenal brankář Kudrna. Pak šel dvakrát po sobě na trestnou hostující Procházka, druhé oslabení Trutnov využil ke snížení na 3:2, když vyhrané buly ve třetině Hronova utěšenou střelou Šimoníček vymetl pravý roh hronovské klece. Vzápětí se střela Vondřejce otřela o tyč. Pak dal Hronov gól, jenže trutnovský brankář Vích puk rychle vytáhl před brankovou čáru a sudí tak branku neuznali. Ve 38. min. ujel Vítek a Vích jeho střelu vytáhl držadlem hole.
Třetí třetinu zahájil Trutnov náporem, domácím viditelně ubývaly síly. Ve 44. min. byl vyloučen Luštinec, hosté ale i ve čtyřech vytvořili před brankou Hronova tlak. V 50. min. šel pykat už počtvrté nečistě hrající trutnovský Procházka, v oslabení ujel Luštinec, ale dal nad. Čtyři minuty před sirénou zbytečně fauloval Kozák a střela Šimoníčka od modré našla terč v černém a hosté srovnali na 3:3. Hronovští brali i bod, vyhazovali a tahali čas. Dvě minuty před koncem však hrubě fauloval Hloušek a za faul do oblasti hlavy krutě zaplatil. Třicet tři sekund před závěrečnou sirénou Mlatečkův bekhend znamenal vítězství a nečekané tři body nad vedoucím celkem tabulky.
Sestava Hronova: Kudrna –  Hornyš, Mlateček, Růta, John – Rojšl, Vondřejc, Glos – Vítek,  Ma. Franců, Kozák – Šafář. (jk, mr, jv, mš)