Oddíl má v soutěžích 7 družstev a zajištění tréninků i vlastní soutěže stojí nemalé peníze. Bez velkých, ale i drobných sponzorů se žádný hokejový oddíl neobejde a proto poděkování všem mecenášům touto nenásilnou formou je jistě namístě a všem jim patří velký dík za podporu našeho hohejového oddílu.
WIKOV aréna musí na dostavbu stadionu ještě nejméně rok počkat. Nejvíce ale fanoušky zajímá, jak bude vypadat družstvo mužů, které se v minulé sezoně zachránilo v I.krajské lize.


„Celek zůstává pohromadě, nikdo neodešel a v čele realizačního týmu zůstává trenér Radek Měsíček. Klenot Hronova brankář Svoboda odmítl nabídky Olomouce i Prostějova a nadále bude hájit svatyni Ochotníků. Podle možností pomůže i útočník Šakarov. Do mužstva se vrací bývalý kanonýr Lelek, počítá se s mladými Pohlem, Kozákem, mladším z bratrů Franců,“ sdělil prezident oddílu Jindřich Šťavík.


Při otázce možných posil chtějí hronovští lovit hlavně v Náchodě, kde bylo pro tuto sezonu zrušeno mužstvo dospělých. „Z Náchoda, pokud se spokojí s hronovskými amatérskými podmínkami, by mohli přijít někteří z oslovených volných hráčů Hudeček, Smrček, Michel, Vondřejc, Trojovský, Jan Verner a Škoda. Vše je v jednání,“ uzavřelJindřich Šťavík.