NOVÁ PAKA – HRONOV 1:5 (0:1, 0:3, 1:1)

Hosté začali aktivně, Mašek ale střílel jen do domácího brankáře a dělovka Lelka v oslabení jen o vlásek minula branku Nové Paky. V 9. minutě opět Mašek nesrovnal mířidla a z dobré pozice těsně minul. O chvíli později hostující Petr ze dvou metrů nepřekonal gólmana Nové Paky. Ve 14. minutě pykal Mlateček a T. Kadeřábek bombou zazvonil o tyč hronovské klece. Dvě minuty před sirénou putoval puk po ose Šejnoha – Petr – Havelec a posledně jmenovaný zavěsil – 0:1. Při dalším oslabení Hronova sebral domácím obráncům puk Fišer, postupoval sám na gólmana, ten ho však vychytal.

V úvodu druhé části hrál Hronov přesilovku a po 25 vteřinách ji využil. Mlatečkovu přihrávku zužitkoval střelou z úhlu Šejnoha – 0:2. Ve 25. minutě šel za katr Mlateček, šanci však měli opět oslabení hosté. Vacek odjel a jeho bekhend skončil na tyči novopacké branky. Také další hronovská přesilovka trvala jen 25 sekund. Při vyloučení Poula se skvěle uvolnil Mlateček a švihem po ledě zaznamenal třetí branku Hronova – 0:3. Při trestu hostujícího Šejnohy zaúřadoval brilantně Mahdal, když kryl loženku Novopackých. Ve 37. minutě pak Vacek vybojoval ztracený puk a propasíroval ho mezi betony domácího brankáře – 0:4.

Závěrečnou třetinu si Hronov již bezpečně pohlídal a navíc přidal ještě jeden gól. Ve 45. minutě Mašek prokráčel celou domácí obranou a jeho bekhend znamenal posun skóre na 0:5. Domácí už se zmohli jen na korekci, o níž se postaral v 53. minutě Spal – 1:5.

OPOČNO – NÁCHOD 1:6 (0:0, 0:2, 1:4)

Souboj nejhorších celků začátku sezony byl k vidění v Opočně, kde se pokoušeli o nahození motorů hokejisté Náchoda.

Náchodské však od úvodu sezony neuvěřitelně trápí nízká produktivita, což se projevilo i v tomto utkání. Domácí tak drželi s favoritem krok více než polovinu zápasu, než domácího gólmana odčaroval vedoucí brankou hostující Vondřejc. Kdo čekal, že Náchod spustí lavinu branek, ten se mýlil. Krátce po vedoucí brance sice přidal druhou trefu hostí Havrda, jenže pak se náchodští střelci opět odmlčeli.

Probudili se znovu až ve třetím dějství, konkrétně v 50. minutě, kdy slepené góly Škody a Kodyma zápas definitivně rozhodly – 0:4. Pak sice domácí Srpek korigoval, ale Macháň se Škodou už žádné další komplikace nepřipustili – 1:6.

TŘEBECHOVICE – JAROMĚŘ 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

V Třebechovicích bylo k vidění vyrovnané utkání, v němž rozhodla lepší koncovka Třebechovic.

Jako první se prosadil v polovině 13. minuty domácí Wolf.

Kromě několika vyloučení přinesla druhá dvacetiminutovka rovněž jednu branku, o níž se postaral třebechovický Matouš – 2:0. Jaroměř své šance nevyužila, přesto držela naději na obrat až do závěrečné desetiminutovky třetího dějství, v němž však dvakrát inkasovala. Na 3:0 upravoval v 53. minutě svou druhou trefou Wolf a definitivní K. O. zasadil hostům o dvě a půl minuty později Klemenc – 4:0.