HC Jaroměř – HC Wikov Hronov 6:3 (3:0, 2:1, 1:2). Derby rozhodla prakticky hned první dvacetiminutovka. První gól utkání přišel v polovině první části, kdy domácí Kocián využil jaroměřskou výhodu dvou mužů v poli. V závěru prvního dějství pak domácí zasadili Hronovu rozhodující úder. Nejprve upravoval v polovině 19. min. na 2:0 Světlík, aby o půl minuty později zvyšoval na třetinových 3:0 opět Kocián.

Hosty vrátil zkraje druhé části do hry Glos, jenže v končící 26. min. se prosadil v jaroměřském oslabení Ježík – 4:1. Gólový účet druhé třetiny uzavřel v začátku 39. min. domácí Hlavnička – 5:1.

Hronov však zbraně nesložil a ve třetí části začal ztrátu umazávat. Ve 49. min. snižoval na 5:2 Exner a minutu a půl před koncem využil početní výhodu trefou na 5:3 Exner. Jakékoliv drama však vzápětí odmítl hattrickovou trefou Kocián – 6:3.

HC Náchod – HC Dvůr Králové nad Labem 3:2 na náj. (0:1, 1:0, 1:1 – 0:0, 1:0). Skóre úvodního dějství otevřel na konci 14. min. hostující Hamerský, který potrestal zbytečný útočný faul Janouška. V přesilovce si Hamerský s pukem dojel k vrcholku pravého kruhu a nechytatelnou bombou propálil Luňáka.

Ve druhém dějství domácí přidali na obrátkách, v polovině zápasu Kodymovu střelu zastavila tyč dvorské branky, o dvě minuty později bomba Macháně políbila břevno téže brankové konstrukce. Zaslouženého vyrovnání se Náchod dočkal ve 34. minutě. Dvůr přišel při rotaci v rohu útočného pásma o puk, domácí rychle vystoupili do přečíslení, v němž rána Zemana prošla do sítě – 1:1. Dvůr však mohl vzápětí odpovědět, dělovku Poláka ale zastavila Luňákova levá tyč.

Hosté se přece jen dostali do vedení, když misky vah převážil v 53. min. na jejich stranu Ježek. Radost Dvora však nevydržela ani minutu. Domácí totiž sehráli parádní kombinaci, po níž Zeman trefou do opuštěné branky poslal zápas do prodloužení.

V něm se nerozhodlo, a tak přišly na řadu nájezdy. V nich na domácí straně uspěli Zeman s Pánkem, za Dvůr se trefil pouze Ježek, takže bonusový bod zůstal v Náchodě. „Asi zasloužená remíza. Byl to vyrovnaný a na krajskou ligu hodně nadstandardní zápas," chválil úroveň utkání Jan Berger, syn manažera a trenéra HC Náchoda Ludvíka Bergera a v současné době hráč prvoligové Kadaně.