O výborné výsledky se zasloužili: Ondřej HAVELEC, Jakub JIRÁSEK, Ondřej KREJSAR, Jan KRUPA, Adam KUBEČEK, Vojtěch KUBEČEK, Tomáš MACH, Adam PAVLÍČEK, Marek PELDA, Michal PETR, Matyáš POLEJ, Stanislav RUBÁČEK, Filip SAIDL, Ervín WAJSAR, Marek IŠTOK, Jiří KLÍMA, Jakub KOCIÁN a Matěj VINTER.

Souhrn výsledků v minihokeji 2. tříd v sezóně 2011/2012:

V mistrovských utkáních bylo odehrálo šest turnajů a celkem osmnáct zápasů. V těchto utkáních 17 krát zvítězili a jednou odešli poraženi. Většinu okolních oddílů včetně Náchoda a třeba i Hradce Králové přehrávali s jasnou převahou. I když se tabulky v této kategorii nevedou, tak i přesto se stali neoficiálním mistrem královéhradeckého kraje.

Ne jinak tomu bylo v minihokeji 3. tříd:

V mistrovských utkáních se účastnili jedenácti turnajů a sehráli celkem 29 utkání kde 20 krát zvítězili, třikrát se uhrála remíza a pouze šestkrát odešli poraženi. I v této kategorii se stali neoficiálním mistrem královéhradeckého kraje.

Hokejisty ocenilo i vedení města

Tyto výborné výsledky neunikly ani pozornosti vedení města Hronova a všech osmnáct malých hokejistů bylo pozváno do obřadní síně radnice, kde jim při slavnostním setkání osobně poděkovala za jejich reprezentaci starostka města Hana Nedvědová a každému na památku předala hokejový puk, láhev na kolo a knihu pověstí z Hronovska.

Na závěr jim též popřála řadu dalších úspěchů a aby jim jejich bojovnost a přístup k hokeji vydržela i do dalších let. Poděkování za vytrvalou péči o mládež a malý dárek obdrželi též trenéři Jiří Petr, Václav Kubeček, Lukáš Polej a vedoucí družstva Radka Kubečková.

Připomněli si výsledky sezóny

Další výsledky malých hokejistů v uplynulé sezóně zrekapituloval trenér Jiří Petr.

V minihokeji 2. tříd se mladí hokejisti ještě účastnili turnajů:

O pohár města Hronova - tento turnaj byl tradičně zakončen ohňostrojem a světelnými efekty. Umístění 2. místo

Turnaj Jaroměř - 2. místo

O pohár starosty Nového Města nad Metují - dvoudenní turnaj za účasti deseti celků umístění 1. místo ( za Hronovem zůstal Uničiv, který je nejlepším celkem v minihokeji 2. tříd v České republice takto se prezentují na svém webu, ale výsledky tomu odpovídají).

Poslední turnaj, kterého se hokejisté účastnili byl třídenní turnaj GRAND PRIX VÝŠKOV 2012 za účasti dvaceti celků včetně slovenských a jeden rakouský výběr Vídně.

„Za námi skončili celky, kde jejich tým má extraligové družstva mužů. V tomto turnaji jsme získali krásné a velice cenné 3. místo. Na tomto turnaji jsme startovali na konci března a jako jediný celek jsme neměli led v měsíci září a březnu. O to je to daleko cennější," uvedl trenér.

V minihokeji třetích tříd ještě sehráli:

KOBRA Praha - silně obsazený turnaj kde jsme získali cenné 3. místo, kdy za námi byla třeba Sparta Praha

Turnaj Jaroměř - 3. místo

ŠMOULA CAP - Nový Bydžov umístění 5. místo, kde jsme porazili HC ČSOB Pardubice 7:4. Jinak nám tento turnaj nevyšel dle představ.

O pohár města Hronova jako mladší jsme se umístili na 2. místě a putovní pohár cestoval do Kolína. V sezóně 2010 -2012 bylo zlato v Hronově.

Turnaj Kutná Hora -nepopulární bramborová medaile o skóre, ale někteří naši borci šli do zápasu po měsíci, protože opět jsme byli jediný v turnaji bez ledové plochy v září a březnu, ale trenéry soupeřů jsme byli pochváleni za perfektní výkon.

Hokejistům se dařilo i v dovednostech

„Na těchto turnajích se dařilo našim borcům i v dovednostech. Michal Petr vyhrál třikrát v turnajích nejlepšího střelce, Vojta Kubeček a Adam Pavlíček se stali nejlepšími gólmany turnaje a Marek Pelda bodoval v rychlobruslení a ve střelbě na přesnost, takže i v dovednostech jsme s republikovým porovnáním nezaostali," vyzdvihl trenér Jiří Petr. Jak dodal, raritou byl turnaj v Jaroměři, kde si všechny dovednosti vezli mladí hokejisti do Hronova.

„Celkově si všichni hráči zaslouží velkou pochvalu za tréninkové úsilí a perfektní výsledky, jak v mistrovských utkáních a hlavně na turnajích," ocenil trenér.

Někteří hráči ročníku 2004 mohli startovat v obou kategoriích a tím tedy měli více zápasů, ale za zmínku stojí především střelci za obě kategorie:

Michal Petr - střelec 302 - branek v sezóně 2011/2012

Adam Kubeček - střelec - 106 branek v sezóně 2011/2012

Jakub Jirásek - střelec - 102 branek v sezóně 2011/2012

„Hlavně komu patří poděkování jsou rodiče, kteří vodí pravidelně kluky na tréninky a turnaje. Dále děkujeme Michalovi Kubečkovi za profesionální přístup a vždy vstřícné jednání. To platí i pro všechny zaměstnance Wikov arény," pochvaloval si Jiří Petr.

„Komu rovněž patří poděkování jsou naši sponzoři těch nejmenších, protože bez jejich pomoci bychom se nemohli určitě účastnit tolika turnajů a pořádat ve spolupráci s městem velký turnaj v Hronově zakončený ohňostrojem. Jsme jednotně ustrojení včetně bund, souprav, triček, čepic a již budíme na všech turnajích respekt. Přestože býváme většinou z nejmenšího města, které vzorně reprezentujeme , stejně tak jako oddíl," shrnul celkové pozadí úspěchu začínajících hokejistů Jiří Petr.

Jiří Mach