Ve 25. kole, které je na programu na čtyřech zimních stadionech dnes (ve středu 28. ledna) od 18 hodin, dojde na měření sil celků z opačných pólů tabulky, v němž vedoucí Náchod přivítá poslední Dvůr Králové nad Labem.

Je ale pravdou, že Náchod v posledních zápasech výrazně zvolnil své tempo, což někteří z jeho soupeřů dokázali využít. A právě o to samé se pokusí Dvůr, který v neděli těsně podlehl doma Jičínu. Podobě si ale vedl i Náchod, který prohrál na ledě neoblíbené Nové Paky.

Zajímavé střetnutí nabídne také utkání v Jičíně, kam zajíždějí svěřenci jaroměřského trenéra Pavla Biegla.

Rozkolísanými výsledky se v několika posledních zápasech prezentovala kromě už zmiňovaného Náchoda také Jaroměř, ta si ale v neděli zvedla sebevědomí v zápase v Třebechovicích, a na tento výkon určitě bude chtít navázat i dnes v Jičíně.

Další nesmírně důležité utkání čeká dnes na domácím ledě hokejisty novoměstského Spartaku. Ti se stále nacházejí na příčce, z níž by putovali do baráže, takže nutně potřebují doma naplno zabrat. Jejich dnešní nelehkou překážkou budou hokejisté Třebechovic.

Hokejová Krajská soutěž mužů má dnes volno, výjimkou je předehrávané utkání jaroměřského béčka, které dnes doma od 18 hodin hostí druhé Semechnice. (mr)