První koncert se uskuteční v pondělí 2. prosince od 19.00 hodin v kostele Všech svatých v Hronově. Diváci se mohou těšit na sváteční, vánoční a muzikálové písně a duety. Vystoupí Kamila Nývltová, Michaela Nosková a Gábina Goldová. Výtěžek putuje do Domovu odpočinku ve stáří Justynka v Hronově a kostelu Všech svatých. Pořadatel doporučuje teplé oblečení.

V úterý 3. prosince v 19.00 hodin se uskuteční Adventní koncert v klášteře sv. Vojtěcha v Broumově. Vystoupí mladá zpěvačka s jedinečným hlasem, sólistka hudebního divadla Karlín, divadla Broadway a Hybernia Kamila Nývltová a slovenský operní a muzikálový zpěvák Marian Vojtko.

Výtěžek putuje do Dětského domova v Broumově a Martinovi Rozumovi na nákup zdravotních pomůcek. Pořadatel doporučuje teplé oblečení.

Třetí adventní koncert se koná ve středu 4. prosince v 19.00 hodin v Chrámu sv. Mikuláše v Jaroměři. Zde vystoupí Zuzana Stirská a Gospel Time. Kromě klasických koled a známých vánočních písní v moderních a netradičních úpravách uslyšíte i rytmické a svižně provedené gospely. Zpestřením bude i vystoupení dětí Stirských Vicky, Sany, Rafíka a Lenyho, kteří zpívají, hrají na harfu, trubku a klarinet. Výtěžek putuje do Základní školy speciální a Chrámu sv. Mikuláše v Jaroměři. Pořadatel doporučuje teplé oblečení.

O dalších koncertech budeme průběžně informovat na stránkách Náchodského deníku.