Několik takových koncertů opět po roce uspořádal David Novotný, a to za podpory měst Police nad Metují, Náchoda, Hronova, Jaroměře, Nového Města nad Metují, Broumova i Týniště nad Orlicí. Právě tam se už koncert uskutečnil, ale například dnes 29. listopadu je možné zavítat do Police nad Metují, kde od 19.00 hodin v Kolárově divadle vystoupí Kamila Nývltová, Marián Vojtko, Josef Vágner i Michaela Nosková. Výtěžek z tohoto koncertu přispěje na zkvalitnění života seniorů v Domově důchodců v Polici nad Metují.

Další z koncertů rozezní Konferenční sál Informačního centra v Broumově, a to ve středu 30. listopadu od 19.00 hodin. Těšit se můžete na Michaelu Dolinovou, Hanu Křížkovou a Tomáše Savku. Výtěžek poputuje do Dětského domova v Broumově a Martinovi Rozumovi na nákup rehabilitačních pomůcek.

O den později, 1. prosince, se uskuteční Adventní koncert v Kině 70 v Novém Městě nad Metují. Také od 19.00 hodin na něm vystoupí Michaela Dolinová, Heidi Janků, Nelly Řehořová a Michaela Gemrotová. Výtěžek zamíří do Stacionáře Nona v Novém Městě nad Metují.

V pátek 2. prosince se vánočně naladí také v hronovském Jiráskově divadle. Také od 19.00 hodin zazpívají Marcela Holanová, Martin Maxa a Michaela Gemrotová. „Z důvodu nemoci paní Nadi Urbánkové tak nevystoupí Naďa Urbánková s Lubošem Javůrkem. Místo ní se příchozí mohou těšit na Marcelu Holanovou a Martina Maxu. Věřím, že si návštěvníci daný koncert přesto velmi užijí," říká David Novotný. Výtěžek zkvalitní život seniorům v Domově odpočinku ve stáří Justynka v Hronově.

Vánočně se rozezní i Městské divadlo Dr. J. Čížka v Náchodě, a to 4. prosince od 18.00 hodin. Divákům zazpívají Kamila Nývltová, Marián Vojtko, Josef Vágner a Michaela Nosková. Také tento koncert bude pomáhat. Vybraná částka poputuje do Městského střediska služeb Marie Náchod a Nadačnímu fondu Šárky Birke.

Poslední ze série adventních koncertů je v plánu 13. prosince, a to v Městském divadle v Jaroměři. Od 19.00 hodin budou svým zpěvem předávat pozitivní energii Tomáš Savka, Hanka Křížková a Kamila Nývltová. Výtěžek pomůže Základní škole speciální v Jaroměři.