„Letošní ročník slaví navíc malé kulatiny! Tak to s námi přijďte oslavit a podpořit tak Oddělení dětské onkologie z Hradce Králové, kterou jsme se již podruhé rozhodli finančně podpořit z výběru vstupného,“ říká za pořadatele Pavel Čižinský a upřesňuje, že cílem benefice je finanční podpora nákupu přístroje pro děti s dechovými problémy. „Přístroj stojí 100 tisíc korun. Pojďme se společně zasloužit o to, abychom ulehčili život dětem,“ dodává Pavel Čižinský.

A co návštěvníky letos na festivalu čeká? „Na pódiu se od 13 hodin vystřídá jedenáct českých a jedna slovenská kapela. Bezpochyby velkým lákadlem pro všechny příznivce punku bude kapela Rozpor (na snímku), která na festival přijede z Bratislavy a svým hudebním nasazením hodlá roztančit celý areál. Nenechte si však ujít ani tuzemská hudební tělesa, vystoupí zde například NVÚ, Houba, Zeměžluč a další.

Kromě hudební produkce myslí organizátoři i na vaše pohodlí a odpočinek. V areálu bude připraveno stanové městečko, children zóna, oblíbený jungle bar, chill-out zona i občerstvení. Nebudou chybět ani sportovní aktivity v podobě skate minirampy, slackline, fotbálku nebo společenská hra kubb.   (maj)

Smuteční síň v Broumově.
Získá smuteční síň Českou cenu za architekturu?