Ples zahájila moderátorka večera Jana Házová, která všechny přítomné přivítala a seznámila je s programem večera. Následně všechny přítomné vyzvala k povstání a uctění památky minutou ticha, která byla věnována dlouholetému rozhodčímu ledního hokeje a členu sportovní komise Ligy neregistrovaných hokejistů, který nás navždy 8. března letošního roku opustil.

Po úvodu na pódium nastoupila hudební skupina BTK z Bezděkova nad Metují, která se po celý večer starala o hudební doprovod.

Po taneční sérii nastoupili na parket dívky ze skupiny Fellazz z taneční školy Ballare ze Rtyně v Podkrkonoší s krátkým vystoupením, aby svým temperamentem rozproudily krev všem přítomným, jelikož následoval čas na tanec, než přišla na řadu netrpělivě očekávaná chvíle a to slavnostní vyhlašování vítězů a předávání cen.

Po taneční sérii nastal čas na slavnostní oceňování, kterého se ujali místostarosta Hronova Josef Thér a předseda sportovní komise Ligy neregistrovaných hokejistů Michal Kubeček. Ještě před tím ale byli vyhlášeni nejlepší hronovští běžci loňského závodu Hronov Náchod. V ženské kategorii byla oceněna Veronika Ročková a Romana Brumlichová, v mužské kategorii Jiří Petr.

Ocenění za dlouhodobé služby pro hronovský hokej si převzal Jiří Frýba, který již svou aktivní sportovní činnost ukončil, ale i nadále se intenzivně věnuje práci s mládeží a v současné době vykonává funkci trenéra brankářů.

Následovalo vyhlášení nejlepších hráčů I. A II. Ligy neregistrovaných hokejistů v kategoriích: nejlepší hráč a nejlepší brankář, potom přišlo na řadu ocenění nejlepších družstev. Pro všechny oceněné byl připraven pohár, diplom a láhev šampaňského a pro vítězné týmy putovní poháry.

Na prvním místě v II. lize neregistrovaných hokejistů skončilo družstvo TJ Sokol Horní Radechová. Na dalších místech byly Grafické závody Hronov, Hokej Žďárky 1996 a Police nad Metují.

V I. lize si prvenství vybojovali Prezidenti Hronov, za nimi skončila družstva Matadors, HC Sauer Elektron a Haas-Clowns.

Po taneční sérii přišlo na řadu další taneční vystoupení dívek z taneční školy Balcare, po kterém následovalo překvapení večera, kterým bylo pěvecké vystoupení muzikálového zpěváka Michaela Foreta.

Posledním přerušením zábavy bylo losování tomboly o hodnotné ceny. Potom již pokračovala bujará zábava za doprovodu hudební skupiny BTK do pozdních nočních hodin.

Jiří Mach