„Ve Výzvě jsem přál Pardubicím – i kvůli hokejistům, jimž fandí celá naše rodina. Všichni mí bratranci sem jezdí pravidelně na zápasy a párkrát mě sem už vzali s sebou. V Pardubicích jsem dokonce bydlel a strávil tu dva moc pěkné roky. Mám je prostě rád,“ vyznal se Michal Malátný. „Na druhou stranu jsme celou střední školu jezdili do Hradce nakupovat desky, kytary a také na muziku,“ podotkl zpěvák kapely Chinaski.

„Výzvy jsme se zúčastnili rádi jednak proto, že k Pardubicím i Hradci máme vztah, a také proto, že jsme vydali novou desku. Vystoupení v televizi je ideální kanál k tomu, aby se o našich písních dozvědělo co nejvíc lidí,“ pravil Michal Malátný, který se nyní se svou formací chystá na turné.

„Máme vymyšlené skvělé fóry, ale bude technicky hodně náročné je dovést do úspěšného konce. Šňůra začíná 9. listopadu v Třebíči a skončí 15. prosince v Litvínově. Na východě Čech se zastaví 29. listopadu v Hradci Králové,“ dodal.

Zpěvák skupiny Chinaski Michal Malátný měl v sobotu večer těžké rozhodování, zda má v přímém přenosu zábavného pořadu České televize Výzva z pardubické ČEZ Areny držet palce spíše domácím, či hostujícímu Hradci Králové.