Po dvacáté hodině se začal sál plnit značným počtem masek, na kterých si jako každým rokem dali jejich majitelé záležet. Některým se to povedlo tak dokonale, že ani známí neodhalili jejich identitu.


Celý večer byl ve znamení tance, a tak ho všichni také do poslední chvíle využili. Pro vyčerpané byla k dispozici stanice první pomoci, kde každého dle libosti napojili, pro vyhládlé bylo zase připraveno občerstvení, kde nechyběla ani vynikající zvěřina.


Po třiadvacáté hodině přišlo na řadu vyhlášení nejlepších masek a odmaskování, což bylo hlavně pro ty důkladně zamaskované vysvobozením. Zábava pak pokračovala dále až do ranních hodin.


To ale nebyl pro pořadatele konec. Během sobotního dopoledne připravili sál, aby odpoledne mohl začít karneval. Ten byl pro změnu věnován dětem. Rodiče tak neměli žádnou šanci na oddych a v doprovodu svých ratolestí se vrátili tam, kde ráno končili. Nikdo ale na sobě nedal nic znát a všichni si celé odpoledne plné soutěží a tance báječně užívali.


Každá soutěž byla odměněna drobnou sladkostí a nechybělo ani vyhlášení nejlepších masek a byly pro vítězné masky připraveny ceny. Pro první tři ještě dorty. Aby nebylo někomu líto že se neumístil, tak každý kdo přišel v masce dostal alespoň nějakou sladkost.


Obdiv patří hlavně houževnatým pořadatelům, kteří připravili víkend plný zábavy na výbornou. (jim)